Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

✏ƑIҲ̸ ҜAᴴᴰ ->PhotoShop Gallery

Vaše grafické výtvory, galerie a grafické soutěže...
Tonda
Corporal

Re: ✏ ƒIㄨҜA™ ツ a jej tvorba

Příspěvek#71 » pát lis 14, 2014 11:23 am

Wonder6302 píše:
Fixka píše:Obrázek

tak tenhle se ti poved... dobrý lighting, povedený depth & cc je taky dobrý :like:

Co se na tom povedlo?
Dobrý lightning" - To jako vážně? Ten přepal v levé části, kde jenom přepal zabírá 30% podpisu?
Hloubka? - Vždyť je tam naplácaných pár c4d a vše zkažené topazem, jestli tam vidíš někde dobré zpracování hloubky tak nevím.
Další věci jako debilní typo a ještě k tomu špatně umístěné, přeostřené jak *Censored*, komentovat nebudu, tak jako ty bys neměl snažit se hodnotit "profesionálně", když tomu očividně nerozumíš. A nebo, já zapomněl, že v u nás je tomu normální, takovej Babica se najde nejen v kuchyni, ale i v oblasti "grafiky".

Wonder6302
Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#72 » pát lis 14, 2014 1:17 pm

:D Jakože no offense ale ptal se tě někdo na názor? Jen jsem napsal co se mi na tom líbí, to že to ty vidíš úplně jinak na tom nic nezmění, každý má svůj styl a to že ty máš rád svůj shit taky jinak neznamená že když to budeš cpát každému tak to on bude dělat/měnit podle toho aby se to zrovna tobě zdálo dobré, hold každý není tak fakinpro jak ty mr. 1star, smiř se s tím.
Jediné v čem s tebou souhlasím je ta levá horní část, tam je toho opravdu moc a umístění textu, ale to je asi tak všechno.

Obrázek SoP forever
Obrázek

Tonda
Corporal

Příspěvek#73 » pát lis 14, 2014 1:58 pm

No, jo hlavně říkej to, co se ti akorát hodí. Nejdřív jí to pochválíš a pak semnou souhlasíš, že je to špatně. Rozhodni se a aspon si stůj za názorem.
PS: A nikdo se mě na názor psát nemusí, můžu reagovat sám od sebe. Tohle je kouzlo veřejných fór.

Fixka
✏ Grafik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#74 » pát lis 14, 2014 2:33 pm

:D Ja na to podstate nemám čo dodať.Je mi to tak nejak jedno.Tak či tak mi s tvojimi ehm radami ? Skôr teda vlastne negatívnou kritikou vôbec nepomôžeš.Pomoc vyzerá inak.Tak,že si s tej tvojej ''pomoci'' a tvojich postov nič pozitívne neodnesiem tak,že to pre mňa nemá žiadnu váhu.Tak,že je to zbytočné,aby si sem aj písal.Tak,že je zbytočná aj tvoja prítomnosť v tomto topicu.
a PS: Ak mi budeš chcieť pomôcť tak napíš kritiku aj možné riešenie.V tedy si s tvojich slov aj niečo odnesiem a budem to akceptovať.A nie,že mi závidíš radosť s práce alebo čo ja viem čo.Alebo čo ja viem prečo sem chodíš a máš nutkanie niečo písať a s kritizovať a ísť preč.Neviem ani tvoju prácu som nevidela,netuším kto si a podstate mi je to jedno.Neber to osobne.Ja len aby si sa zbytočne nenamáhal a nevynakladal úsilia mi niečo zdeliť a v niečom ma poučiť.Keď si tu len podstate ventyluješ asi zlú náladu alebo fakt neviem čo máš za problém. papa

a PS2: Ktorého s topázov je tam podla teba veľa ? Keď mi píšeš,že je tam veľa topázu ? Skús sa vyjadrovať konkrétnejšie.
ps3: a na umiestnenie typa sú nejak zákonom danné smernice pribalované k photoshopu pre samoukov ? :D
Naposledy upravil(a) Fixka dne pát lis 14, 2014 2:54 pm, celkem upraveno 3 x.

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Wonder6302
Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#75 » pát lis 14, 2014 2:34 pm

Tonda píše:No, jo hlavně říkej to, co se ti akorát hodí. Nejdřív jí to pochválíš a pak semnou souhlasíš, že je to špatně. Rozhodni se a aspon si stůj za názorem.
PS: A nikdo se mě na názor psát nemusí, můžu reagovat sám od sebe. Tohle je kouzlo veřejných fór.

:D spíš si to přečti ještě jednou, ty si tam vypsal spoustu věcí - můj názor jsem už psal a to že jsem s tebou souhlasil ve dvou věcech nemění nic na tom že se mi to pořád líbí :lol:

Obrázek SoP forever
Obrázek

Mommy
Corporal

Příspěvek#76 » pát lis 14, 2014 2:48 pm

hejty hejty hejty :D bože ja sa tu len smejem :D robila to pre mňa, mne sa to páči , tak láskavo nepindaj a keď sa ti nepozdáva, nájdi si render a sprav to podľa svojho :) :hi:

Obrázek ďakujem Fixka <3
Obrázek ďakujem Over <3
Moji učitelia :hi:

Tonda
Corporal

Příspěvek#77 » pát lis 14, 2014 3:34 pm

Fixka píše::D Ja na to podstate nemám čo dodať.Je mi to tak nejak jedno.Tak či tak mi s tvojimi ehm radami ? Skôr teda vlastne negatívnou kritikou vôbec nepomôžeš.Pomoc vyzerá inak.Tak,že si s tej tvojej ''pomoci'' a tvojich postov nič pozitívne neodnesiem tak,že to pre mňa nemá žiadnu váhu.Tak,že je to zbytočné,aby si sem aj písal.Tak,že je zbytočná aj tvoja prítomnosť v tomto topicu.
a PS: Ak mi budeš chcieť pomôcť tak napíš kritiku aj možné riešenie.V tedy si s tvojich slov aj niečo odnesiem a budem to akceptovať.A nie,že mi závidíš radosť s práce alebo čo ja viem čo.Alebo čo ja viem prečo sem chodíš a máš nutkanie niečo písať a s kritizovať a ísť preč.Neviem ani tvoju prácu som nevidela,netuším kto si a podstate mi je to jedno.Neber to osobne.Ja len aby si sa zbytočne nenamáhal a nevynakladal úsilia mi niečo zdeliť a v niečom ma poučiť.Keď si tu len podstate ventyluješ asi zlú náladu alebo fakt neviem čo máš za problém. papa

a PS2: Ktorého s topázov je tam podla teba veľa ? Keď mi píšeš,že je tam veľa topázu ? Skús sa vyjadrovať konkrétnejšie.
ps3: a na umiestnenie typa sú nejak zákonom danné smernice pribalované k photoshopu pre samoukov ? :D

Ale prosímtě, nebuď vztahovačná, já sem se s tebou vůbec nebavil. A navíc už tolikrát sem ti vypisoval, co máš zlepšit, kde je hodně topazu, jenže nikdy sis z toho nic neodnesla a vždy si říkala, že se ti to tak prostě líbí a budeš to tak dál dělat, tak nedělej že se snažíš zlepšit...
PS: Pro toho odborníka tady, stačí mi tyhle tvoje slova:
tak tenhle se ti poved... dobrý lighting

Jediné v čem s tebou souhlasím je ta levá horní část, tam je toho opravdu moc

Tak dobrý lighting, ale světla je tam moc, to je super, kvalitní hodnocení. O to mi šlo :)

Dyname
Sergeant

Příspěvek#78 » pát lis 14, 2014 3:58 pm

Ne, přibalované opravdu nejsou. Tady se Tondy musím zastat, ale jakožto reklamní grafik, tak směrnice jsou "nepsané" a to tak, že typo se umisťuje na dané místo, kde nejvíce zaujme - tzn. místo, kde se člověk jako prvně podívá(což určitě není levá dolní strana viz. obrázek).

Dále věc, kde s tebou nemůžu souhlasit je ta, že si máš něco vzít z té kritiky, co ti on tady napíše. Jestliže ti něco zkritizuje, máš se na to zaměřit, ne že ti bude říkat každou věc. Nikdy tě nikdo nepovede do nekonečna za ručičku a ukáže ti: tady máš chybu, tady taky a tam tež.

PS: Vynechte hate na mě a o tom, že tu taky nemám žádné práce, já se s nimi nepotřebuji chlubit, pro mě je důležité, že dostanu za plakát/banner atd. zaplaceno a líbí se to zákazníkovi.

PS2: Každý dle svého gusta, každý grafik se dívá na každý obrázek úplně jinak.

Event Master-Deffender BG 3.3.5a
Event Master-Deffender TBC 2.4.3.
Event Master-Deffender FUN 3.3.5a
Head Event Master-Deffender BG 3.3.5a
Head Game Master-Deffender BG 3.3.5a - 30. 11. 2014 - Únor 2015

Wonder6302
Priest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#79 » pát lis 14, 2014 5:08 pm

Tonda píše:PS: Pro toho odborníka tady, stačí mi tyhle tvoje slova:
tak tenhle se ti poved... dobrý lighting

Jediné v čem s tebou souhlasím je ta levá horní část, tam je toho opravdu moc

Tak dobrý lighting, ale světla je tam moc, to je super, kvalitní hodnocení. O to mi šlo :)

Psal jsem o jednom místě že je to přehnaný, ty si asi upadl protože to asi nechápeš nebo neumíš číst (ještě k tomu tu část zrovna quotneš lel), takže ještě jednou pro tebe aby si to teda pochopil: *NA JEDNOM MÍSTĚ (KONKRÉTNĚ VLEVO NAHOŘE) JE TEDA PŘEHNANÝ, TEN ZBYTEK JE OK* A já tu píšu to co se mi právě hodí :lol:
PS: už ti tu ani dál psát nebudu, nemá to cenu a akorát je to zbytečný shit lol

Dyname píše:PS2: Každý dle svého gusta, každý grafik se dívá na každý obrázek úplně jinak.

s tímhle můžu jen souhlasit

Obrázek SoP forever
Obrázek

Fixka
✏ Grafik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#80 » pát lis 14, 2014 9:42 pm

Ale ako si mám nechať poradiť od človeka,ktorý nemá ani sign a ani som nevidela jeho prácu?To mi tu kľudne mohla prísť napísať mama a brala by som to tak isto-na lahku váhu.Nie som panovačná.Slušne som sa opýtala,keď už sa to tu tak rozoberá. Ano budem si robiť veci po svojom to je myslené na to,že nebudem robiť nič podla tutorialu a presne podla iných.Keď niečo moc ''prepečiem'' tak ok.(konkrétne tu prepal nevidim žiadny).Normálne s toho pozadia svieti svetlo pod mrakom.Asi si pridam jas na maximum nech vidím ten prepal.
Typo: skoro každému,kto odo mňa chcel sign,mi prácu vrátil s tým či nemôžem zviditelniť,zväčšiť,vyostriť text aby bol hneď zreteľne prečítateľný.Tak, že už to tak dávam radšej všade.A neumiestnujem to tak,aby si ho každý hneď všimol.Dam ho tam aby majitelovi sign nikto neukradol a nepoužíval.Väčšinov teda tak aby nezavadzal.Tak,že ako pozerám, tak som špatná lebo sa opäť neriadim nejakými ''nepísanými'' smernicami.
Opakujem,že som nikdy nečítala nejaké návody ani nič.Tak,že sa nijakými pravidlami ani neriadim.
A svoju tvorbu tu mám na to aby som dostala nejakú tu žiadosť o sign atď... a keď sa nudím a nieje mi špatne a nie som na pande tak sa zabávam v PSku aby som sa nenudila.
A stále počúvam o topáze ale zaboha neviem o ktorom.Konkrétne tu som použila len adjustment a focus na render nič viac.Ostatok sú štetce a curves.Tak,že ktorého topázu tam je veľa ?[snaď už dostanem odpoveď

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na

Přihlásit se