Evolve key som dostala aj ja a kvôli grafickej karte mi to nejde, ešte spraviť zápočty a začnem hrať Heroes of the Storm (ale tutorial som už rala tucniak! )
Retired Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - FUN Realm Retired Head Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - BG 3.3.5a Retired Developer - BG 3.3.5a
Tak jsem v Alphě a jsem zmaten. Nevím, jestli jsem tak velevážený zákazník Blizzu, nebo je to úplně normální a v Alphě jsou všichni...každopádně po pár minutách je to LoL 2.0., ale samozřejmě lepší
hm čím to asi bude................. ........................................................ ................................................................. jo aha je to moba
Nufnuf píše:hm čím to asi bude................. ........................................................ ................................................................. jo aha je to moba
Dota je od HotS a LoL dost jiná. Nemáš tam nic jako Heartstone nebo recall, máš tam kuryra a hlavně ten Interface...uplně jiný jak v LoL nebo HotS. Fakt mi to přišlo jak LoL.