asi jsem naivni, driv jsem si to nedokazal pripustit ze hots muze delat konkurenci dote nebo dokonce lolku, ale myslim ze sance existuje, blizzard je nejchytrejsi firma v branzi, vyzna se a vi co je nejlepsi na udrzeni nejvice lidi v dane hre. Ze zacatku mi to taky prislo jednoduche a simplisticke, ale je to jaka kazda hra, objevujes az pozdeji a zjistujes co jsi delal spatne, ze jsi mel spatnej positioning, ze jsi nevedel jak presne tohle a tohle funguje, ze bys nemel chodit bosse na tomhle levelu atd. je tam hrozne moc situacnich veci, spatne se mi to popisuje textem, jednoduse se to vysvetluje na TSku co tim chci rict, ale kazdej kdo odehraje minimalne 500 her v hots zjisti co tim chci rict, tech prvnich 300 her vicemene ani nevis co se deje poradne. Ja uz mam za sebou 1300 games played a myslim ze znam dobrou cast hots na celkem solidni urovni avsak stale se mam co ucit. Vyzkousel jsem uz vsechny classy ve hre a kazda je vicemene uplne jina a hraje se jinak, v lolku me to tak nebavilo, je fakt ze lolku sem moc casu nevenoval a hral jsem tam snad jen 5 class.
WoW jsem prestal hrat protoze jsem doraidoval content a nebylo nic jineho na delani, garrison me uz nebavi, achievementy me po 3 letech taky prestali bavit a pvp je ultrashit. Zacal jsem s kamosem hrat hots a nejak nebyl uz cas se do wow ani logovat tak jsem po 5ti letech prerusil subscribe, ale planuji se vratit na novej content, ale nebudu uz hrat pve na svetove urovni v embody top 20 world jak minulej tier, ale nechci hravat pvp jak par sezon zpatky kdy jsem to tryhardil, spis jen lognu a kouknu co je noveho, udelam nejakej achiev, zacasualim a lognu se zase na hots / hearthstone

to me ted bavi vic. WoW mi prijde moc stereotypicke, a opakujici se. Vlastne me to nebavilo ani na MoP uz, WoD sice ze zacatku bylo fajn, ale to jak blizzard lackuje addovani noveho contentu v 6ti mesicni delayi, je pro me duvod proc se te hre uz tolik nevenovat.