Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Heroes of the Storm

Presentation of games and discussions about them. Searching for team and teammates.
Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Re: Heroes of the Storm

Příspěvek#101 » čtv čer 04, 2015 2:14 am

asi jsem crazy ale nehraji ted nic jineho nez hots a je to sranda, doporucuji.

Obrázek

razor15
Warlord
Věk: 29

Příspěvek#102 » čtv čer 04, 2015 3:10 pm

Doomed píše:asi jsem crazy ale nehraji ted nic jineho nez hots a je to sranda, doporucuji.

Je to sranda :) Hlavně ten neustále zpomalující a skákající Illidan. Oproti Dotě je to fakt směšně easy. To co v HotS považujou za hard je v dotě easy hero. Ale zase je to víc o té zábavě a o to přece jde :) 7 různých map je taky bezva a ty talenty jsou taky jeba :)

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#103 » sob čer 06, 2015 1:24 am

zkousel si murkyho, abathura, vikingy ? vetsina class je simplisticka, ale nektere hera na proper hrani potrebuji praxi nekolik hodin a to nemluvim o MASTEROVANI urcite classy a hrani na maximalnim skillcapu, ono je neco jineho hrat raynora, lili a tychus proti napriklad void prison zeratulovi, precision strike nove nebo prave zminovanemu proper playi za abathura, kterej dokaze hrozne malo lidi.

Obrázek

razor15
Warlord

Příspěvek#104 » sob čer 06, 2015 11:10 am

Doomed píše:zkousel si murkyho, abathura, vikingy ? vetsina class je simplisticka, ale nektere hera na proper hrani potrebuji praxi nekolik hodin a to nemluvim o MASTEROVANI urcite classy a hrani na maximalnim skillcapu, ono je neco jineho hrat raynora, lili a tychus proti napriklad void prison zeratulovi, precision strike nove nebo prave zminovanemu proper playi za abathura, kterej dokaze hrozne malo lidi.

Hrál jsem Vikingy, v Dotě by to bylo medium, protože Meepy v Dotě máš 5x a za každýho děláš věci taky zvlášť. Stačí si je nabindovat na klávesy a je to celkem vklidu.
Abathur je super, když ho někdo umí a tým ví, že vůbec existuje. Hlavně musíš mít nadhled nad situací a vědět o všem, aby si mohl rychle reagovat, oproti Invokerovi v Dotě se to ale prostě nedá porovnat.
Murkyho jsem nehrál, ale pushuje docela solidně :D

- Chybí mi tam itemy. Pravděpodobně HotS stavělo na tom, že itemy zvyšují rozdíl mezi týmy, ale v Dotě na vyšších rancích se hrajou především Blink Daggery, Force staffy a jiné vymoženosti na disable, escape a to mi prostě v HotS chybí. Je to prostě zábavnější a jednodušší verze Doty - ta je víc pro profíky.

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#105 » pon čer 08, 2015 9:49 am

To je duvod proc ja zase naopak hots hraji a bavi me vic nez jine moby - nejsou itemy, nemusis kupovat wardy. Mas vlastni moznost hrat a vybirat si situacni talenty, ktere na nekterych classach jsou samozrejme staticke, no a pak mounti ofc )

Obrázek

razor15
Warlord

Příspěvek#106 » pon čer 08, 2015 10:24 am

Doomed píše:To je duvod proc ja zase naopak hots hraji a bavi me vic nez jine moby - nejsou itemy, nemusis kupovat wardy. Mas vlastni moznost hrat a vybirat si situacni talenty, ktere na nekterych classach jsou samozrejme staticke, no a pak mounti ofc )

Včera jsem se díval na nějaké profíky (NaVi vs. Team Liquid ?) a hráli úplně jiné talenty, než se všeobecně doporučujou :D
Wardy jsou super no, na dotě si za supporta nedělal fakt nic jinýho, než 1 hodinu kupoval wardy. Itemy mě tam zas tak nechybí.
HotS je podle mě lehčí Dota (LoL ani HoN jsem nehrál), ale i zábavnější a rozmanitější. Talenty bych dal jako největší plus této hry. Supluje vlastně itemy z Doty, ty se taky kupovaly situačně a tady zase situačně dáváš talenty.

Switchback
Scout

Příspěvek#107 » pon čer 08, 2015 9:57 pm

V pohodě chill hra na pár her denně ale opravdu to zabaví na delší dobu? Mi zrovna přijde, že v téhle hře se po chvíli nejde nijak extra ,,zlepšovat,, :) uvidíme co z toho bude do budoucna ale na nějakou vysloveně pecku to moc nevidím ... btw Doomede co se stalo, že jsi přestal hrát wowko?

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#108 » úte čer 09, 2015 9:47 pm

asi jsem naivni, driv jsem si to nedokazal pripustit ze hots muze delat konkurenci dote nebo dokonce lolku, ale myslim ze sance existuje, blizzard je nejchytrejsi firma v branzi, vyzna se a vi co je nejlepsi na udrzeni nejvice lidi v dane hre. Ze zacatku mi to taky prislo jednoduche a simplisticke, ale je to jaka kazda hra, objevujes az pozdeji a zjistujes co jsi delal spatne, ze jsi mel spatnej positioning, ze jsi nevedel jak presne tohle a tohle funguje, ze bys nemel chodit bosse na tomhle levelu atd. je tam hrozne moc situacnich veci, spatne se mi to popisuje textem, jednoduse se to vysvetluje na TSku co tim chci rict, ale kazdej kdo odehraje minimalne 500 her v hots zjisti co tim chci rict, tech prvnich 300 her vicemene ani nevis co se deje poradne. Ja uz mam za sebou 1300 games played a myslim ze znam dobrou cast hots na celkem solidni urovni avsak stale se mam co ucit. Vyzkousel jsem uz vsechny classy ve hre a kazda je vicemene uplne jina a hraje se jinak, v lolku me to tak nebavilo, je fakt ze lolku sem moc casu nevenoval a hral jsem tam snad jen 5 class.

WoW jsem prestal hrat protoze jsem doraidoval content a nebylo nic jineho na delani, garrison me uz nebavi, achievementy me po 3 letech taky prestali bavit a pvp je ultrashit. Zacal jsem s kamosem hrat hots a nejak nebyl uz cas se do wow ani logovat tak jsem po 5ti letech prerusil subscribe, ale planuji se vratit na novej content, ale nebudu uz hrat pve na svetove urovni v embody top 20 world jak minulej tier, ale nechci hravat pvp jak par sezon zpatky kdy jsem to tryhardil, spis jen lognu a kouknu co je noveho, udelam nejakej achiev, zacasualim a lognu se zase na hots / hearthstone :d to me ted bavi vic. WoW mi prijde moc stereotypicke, a opakujici se. Vlastne me to nebavilo ani na MoP uz, WoD sice ze zacatku bylo fajn, ale to jak blizzard lackuje addovani noveho contentu v 6ti mesicni delayi, je pro me duvod proc se te hre uz tolik nevenovat.

Obrázek

Okurek
Corporal

Příspěvek#109 » stř čer 10, 2015 6:14 am

To je úděl nových hrdinů - ze začátku je hrají všichni snad nonstop a potom to většinou časem utichá a tak se to opakuje dokola, dokud se přidávají nový a nový hrdinové.

GASPEDAL
Scout

Příspěvek#110 » stř čer 10, 2015 8:24 am

Doomed píše:blizzard je nejchytrejsi firma v branzi, vyzna se a vi co je nejlepsi na udrzeni nejvice lidi v dane hre

Step 1: Být Blizzard.
Step 2: Udělat casual rip-off populární hry, zaměřit se hlavně na co nejnižší skill floor.
Step 3: Napumpovat peníze do streamů a turnajů, aby vznikla profi scéna, na to se lidi chytí lehce, protože hra má spoustu diváků z kroků 1 a 2.

Vyšlo jim to z Hearthstonem, teď asi i s tímhle a nečekám, že tuhle strategii budou do budoucna měnit :)

#roadtopermaban
SPOILER: [+] UKÁZAT
Dík Vi že si mi smazal podpis ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮

Zpět na