Většina z Vás to možná už viděla a nebo je to nezaujalo, ale já jsem to objevil až tento týden a byl jsem fakt mile překvapen po shlédnutí prvních dvou částí tohoto amatérského (Wow) videa, který natočil Martin Falch. Tato trilogie se jmenuje Tales of the Past. Falch točil všechny tři části v úplně jiném čase, takže jde znát, že každý díl je mnohem a mnohem pokročilejší a kvalitnější, a proto Vás žádám, jakmile uvidíte jedničku bez anglického dabingu (jsou tam jen titulky), nezahazujte dvojku a trojku, protože dvojka už docela jde a trojka je fakt paráda, protože ve 2 a 3 máte anglický dabing a už se to může rovnat s trailery od Blizzardu a je to fakt paráda.
9/10
Tales of the Past : část 1. Online + Ke stáhnutí zde Stáhnou můžete na stejném odkazu, hned pod videem je (Download, Other Mirrors). Titulky
Tato část trvá nejkratší dobu ze tří částí. Je to plod nejvýznamějšího filmu, který byl ve wowku kdy natočen. Na natáčení se podílelo 70 hordáckých postav a 40 alienčních postav. vše muselo být perfektně řízeno přes ventrilo. Musel se zapojit celý realm, aby vše vypadalo, jak má.
Tales of the Past : část 2. Online + Ke stáhnutí zde Stáhnou můžete na stejném odkazu, hned pod videem je (Download, Other Mirrors). Titulky
Timo a Blazer se vydávají hledat to, co by překazilo obrovskému boji mezi alienci a hordou. Tím problémem je Arthas, který Yima využívá. Yimo se obětuje a Blazer se vydává sám nevědící kam. Hlavním cílem je najít a pomstít se tomu, kdo způsobil vrařdu Yima.Na druhé části se pracovalo více než 6 měsíců. Natáčelo se s 1000 lidmi.
Tales of the Past : část 3. Online + Ke stáhnutí zde Stáhnou můžete na stejném odkazu, hned pod videem je (Download, Other Mirrors). Titulky
Po smrti Yima se horda s aliencí spojili, aby dokázali zničit Arthase, který se připravuje ovládnout svět. Mezitím je Blazer cvičen svým trenérem, který ho připravuje na boj s Arthasem. Pred jeho bojem musí udělat něco, čeho bude litovat po celý svůj život. Zabít svého učitele, aby získal jeh olegendární meč, který chránil zemi alienční před hrozbami. Meč se může zdědit jen tak, že se zabije jeho nositel. Jak vše dopadne vám neřeknu. Tato část se natáčela 1,5 roku
Viděl jsem to před 6 lety asi a v tý době se mi to líbilo no...Ale nečekejte nic extra, je to fan-made...Děj o Ashbringeru a Arthasovi pookud si dobře vzpomínám.
Lajla píše:Prosím, už se na to někdo podívejte, chci vidět Váš názor na tento amatérsky zpracovaný film. Včera jsem viděl 3 díl a byl jsem prostě ohromen !
Jo aha, ty jsi vlastně viděl od 90let všechnu vydanou filmografii viď, tobě se nikdy nestalo, že by si narazil na pár let starý film, který si neviděl. Příspěvek na úrovni.
zaprve) to nemuzes radit do filmografie a zadruhe) ne nevidel, ale zrovna Tales of the Past frcel nekdy pred 6. rokama, ale chapu ze ne kazdej to videl