Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Vopicee
Hunter
Věk: 28

Re: Filmy

Příspěvek#81 » ned pro 01, 2013 4:13 pm

razor15 píše:Šak ve Fast & Furious řídit uměl :/ Škoda, snad se kvůli tomu neodloží F&F 7 :/

F&F bez Paula(Briana) nebude ono :(

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich

Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Příspěvek#82 » ned pro 01, 2013 11:40 pm

Azrax píše:http://www.csfd.cz/film/315731-machri-2/
http://www.csfd.cz/film/318141-jackass- ... d-grandpa/

Snad dva najlepsie komedie ake som kedy videl :))
Urcite si ich pozrite :))
Doporucujem!!

tak to jsi asi nevidel grown ups 1, ktera je mnohem lepsi nez tupá 2ka

Vopicee píše:Zemřel jeden z mých nejvíce obdivovaných herců. R.I.P Paul Walker

jestli se muzu zeptat co presne si na nem nejvic obdivoval, kdyz to byl tvuj idol ?

Obrázek

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#83 » pon pro 02, 2013 12:09 am

taky nemám moc rád když to někdo píše, jen proto že umřel někdo celosvětově známej ... ale pokud je to jeho idol, tak okej ... navíc mě sere všude jak je to sním zaplavený, za 3 dny si na něj 99% lidí nevzpomene ... pro mě to byl dobrej herec, viděl jsem sním pár filmů, i když fastandfurious jsem všechny neviděl ... navíc co jsem si před chvílí o něm četl, tak podporoval různý charitativní akce apod. ... škoda ho

Shafta
Scout
Věk: 32

Příspěvek#84 » pon pro 02, 2013 4:53 pm

Tak udělejte něco "významný", natočte aspoň blbej film co uvidí víc lidí než Vaše rodina z lítosti a třeba až chcípnete, tak to taky zaplaví média :lol:

Welbloud píše:ddos už by se neměl opakovat. Rozumně jsme se s tím týpkem dohodli a pokud ho někdo nenaseštve, tak by to mělo být už nadobro vyřešeno.

Clockwork
Commander

Příspěvek#85 » pon pro 02, 2013 5:23 pm

Tak mi prosím vysvětlete, jaký smysl má to, že si každý druhý člověk na FB napíše status "R.I.P. Paul Walker :((("? Vidí to snad Walker sám? Nebo jeho rodina? Komu to ti lidi cpou? Jaké myšlenkové procesy vedou takového člověka k tomuto chování?

Přijde mi to jen jako nějaká póza, všichni to sem píšou, tak to napíšu i já, protože žádné logické vysvětlení takové chování snad nemá. Neřeknu, kdyby to třeba psali na tu oficiální stránku Paula Walkera nebo třeba k němu domů dopisy s vyjádřením soustrasti pozůstalým, členům rodiny apod. Ale proč si to, sakra, dávají na zeď, kdo to vidí akorát jejích přátelé?

Každý den lidé umírají, tak to je. Umře jim jejich sousedka a za 5 minut to zapomenou, nenapíšou o tom ani slovo. Umře herec ze špatného (ale to je nedpostatné) filmu a jdou si trhat žíly.

Stejně tak to je se všemi zpěváky, co najednou opustí svět. V životě by si jeho písničku nepustili, ale umře, a najednou, z ničehonic všichni změní svojí hudební orientaci, a každá druhá zpráva na FB je najednou song toho umělce, nejlépe s nějakým popiskem (nic konkrétního, protože o něm vlastně vůbec nic nevědí, pravděpodobně i ten song slyší poprvé), třeba "Škoda ho :(".

Tím se samozřejmě nijak nesnažím snižovat tragédii jeho smrti, ostatně smrt každého mladého člověka je tragédií sama o sobě, ale tohle online brečení na fórech, kde to už fakt vidět nepotřebuju nebo snad na FB, to vážně nesnáším.

Shafta
Scout

Příspěvek#86 » pon pro 02, 2013 5:35 pm

Mě by zas zajímalo proč tady zmiňuješ jen FB, nejsme snad na fóru? Možná zkusit odhlásit "fejsbůček" a zkusit něco jiný, twitter aspoň třeba ať máš změnu :lol:

Ze špatnýho filmu? Tak jestli nemáš rád auta, chápu ale jestli nemáš rád tuning, tak to mám pro Tebe asi špatnou zprávu bejby :lol:

Navíc co se tak dívám, jenom dvojka měla 56%, čtyřka 65% pak je to vždy 70%+, trojku nepočítám samozřejmě, nehrál tam. Tak mi *Censored* řekni jakej špatnej film a hlavně prosím nevytahuj nějakou TV show kterou natočil když měl 15 :lol:

Na zbytek toho cos napsal reagovat nebudu a ani nechci, nemá to cenu. Někdo umřel, pro někoho to mohl být idol, pro někoho nula je na Tobě jak to bereš a jestli ti vadí, jak to je všude publikovaný, není nic lehčí než na týden nepoužívat počítač a televizi. (no off) Noviny psát nebudu, to už nikdo nečte :D
Naposledy upravil(a) Shafta dne pon pro 02, 2013 5:39 pm, celkem upraveno 1 x.

Welbloud píše:ddos už by se neměl opakovat. Rozumně jsme se s tím týpkem dohodli a pokud ho někdo nenaseštve, tak by to mělo být už nadobro vyřešeno.

Clockwork
Commander

Příspěvek#87 » pon pro 02, 2013 5:38 pm

Přečti si to ještě jednou a projdi si poslední 2 stránky. FB nebo fórum, to je jedno. Nebo snad pozůstalí Paula Walkera čtou Deff fórum? Dokážeš si dávat věci do souvislostí?

Navíc jak jsem psal, jestli to byly filmy špatné nebo ne, je nepodstatné.

No ono bohužel v těch novinách, které nikdo nečte, bývají ještě ty nejnormálnější články. ;)
Naposledy upravil(a) Clockwork dne pon pro 02, 2013 5:40 pm, celkem upraveno 1 x.

Shafta
Scout

Příspěvek#88 » pon pro 02, 2013 5:42 pm

Nic procházet nebudu, nemám tolik zbytečnýho času což možná ty ano a potom to dopadá takhle. Nepodstatný by to možná bylo, kdybys to nenapsal do sekce "FILMY". Nemyslím, ale věc názoru.

Moser
Knight

Příspěvek#89 » pon pro 02, 2013 6:18 pm

Třeba toho herce ani pořádně neznali, ale v hlavě si řekli, škoda, že zemřel on, když je na světě takových *Censored* co by si smrt zasloužili víc, tím že tam napíšou R.I.P, tím mu chtěji vzdát hold a je jedno jestli to někdo vidí nebo ne, prostě mu ho jen vzdávají, že to píšou na sociální sítě, to už je věc jiná.

Obrázek

Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Příspěvek#90 » pon pro 02, 2013 6:19 pm

Clockwork píše:Tak mi prosím vysvětlete, jaký smysl má to, že si každý druhý člověk na FB napíše status "R.I.P. Paul Walker :((("? Vidí to snad Walker sám? Nebo jeho rodina? Komu to ti lidi cpou? Jaké myšlenkové procesy vedou takového člověka k tomuto chování?
.... atd ....

dekuju, konecne nekdo s rozumem kdo to napsal, ja tema lidma automaticky pohrdam a ignoruji je, ty sis nasel cas a napsal jsi to na rovinu.. tak to ma byt, tady ty ovce spolecnosti jsou hnus.

Obrázek

Zpět na