Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Fatline
Retired Admin
Věk: 113
Kontaktovat uživatele:

Re: Filmy

Příspěvek#881 » čtv kvě 14, 2015 12:49 pm

Rikat to muzou, ale jestli ten film tocili stejny lidi jako ten trailer, tak no thanks :D ...nemluve o tom ze samotna akcnost podle mych meritek filmu nepridava zadny kvality, akorat te udrzi v pozoru... takze souslovy dobry akcni film mi prijde trochu ironicky :D

To "Ex Machina" - sice jako v kazdym filmu super chytry vedci delaj inteligenci tak, ze delaj co nejpresnejsi kopii cloveka, coz je naprostej nesmysl a uz vubec by nikdo s iq nad 130 stroji neprogramoval pud sebezachovy.... ale uz jsem si docela zvykl to prehlizet, protoze bez toho by se ty filmy proste neprodavaly :D .... kdyz tohle prehlidnu tak good film...

Fixka
✏ Grafik
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#882 » čtv kvě 14, 2015 1:44 pm

►Návrh◄(The Proposal)
http://www.csfd.cz/film/239677-navrh/
•Včera som si pozrela túto romantickú komédiu.Niekedy mám radšej také oddychovky od všetkých tých galaktických a mýtický a hlavne preplácaných filmov.A fakt dobre som sa nasmiala na pár scénach
SPOILER: [+] UKÁZAT
scénka ako orol zoberie psa alebo ako sa zrazia nahý a podobné :D

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Clockwork
Commander

Příspěvek#883 » čtv kvě 14, 2015 11:18 pm

ex machina končilo asi 40 minut, celý film si hrál na něco, čím nebyl... ani zdaleka, třeba ta konečná scéna, záběr na ty stíny a ta monumentální hudba atd., celkově konec byl špatný jinak s tou Kjóko to bylo jasné od začátku

prostě přehnané... kdyby se to tvářilo jako film, kterým opravdu byl, a ne za co se vydával, dal bych i 75%... takhle 70

zpracování fakt pěkné ale zbytek? nic extra prostě, nebylo to vyloženě špatné, ale že bych o tom řekl, že to byl dobrý film, to fakt ne

jinak s tím pudem sebezáchovy

podle mě pointa toho filmu je v tom, že robot nakonec ublížil člověku, což je proti základnímu pravidlu robotiky

plus je, že to nebylo nijak přehnaně dlouhé

a soundtrack byl dobrý

Doomed
Blood Guard
Věk: 25

Příspěvek#884 » pát kvě 15, 2015 11:40 am

s ex machinou s casti souhlasim, ale napad se mi libil.

Ale jinak mad max pecka.. pribeh sice stoji za hovno klasicky, ale vse ostatni je excelentni od postapokalyptické sveta, pres genialne vytvorene auta az po akcí nabitou první polovinu filmu a jeho samotny zaver. Hardy ma klasicky pár štěků, jinak se jen xichtí a chova drsne :d, na kratko ostrihana charlize theron mi prisla celkove zajimavejsi. Stopaz byla super ani kratka / ani dlouha, ale jinak jsem s filmem byl spokojenej, nerikam ze je dokonalej, obcas se tam nejake to klise objevi, ale cekove me bavil vic nez jsem si predstavoval, takze to fungovalo dobre, doporucuji, ale osobne bych uz na nej do kina na 3d nesel, nerikam ze tam to 3d nebylo videt (bylo videt asi 1/3 filmu relativne kvalitne), ale imo to neni worth a radsi bych na to zasel na 2d => levnejsi, 3d bryle jsou ne moc komfortní na uši + jsou tmavé a film sám o sobe ma takovy nadech tmavejsiho filtru, tim padem to pusobilo dost tmavě kor s tema brejlama, takze ta 3d je jen takova blbina navíc, uplne zbytecna. A to vubec nezminuji fakt, ze titulky jsou vzdy na 3d filmech hur citelnejsi nez na obycejnych (uplne nejhorsi to je u imax filmu) - ne ze by na tento film byly potreba titulky, mluvi se sporadicky na druhou stranu ne kazdemu slovu clovek rozumi, protoze (coz jsem zapomnel zminit) me tu celkem uchvatila i postapokalyptická mluva a dost weirdo - ne moc pouzivana slova, prevzane a trochu odkazujici na mad maxe dvojku s melem gibsnem. Na film se urcite podivam znovu jakmile to vyjde v ripu za 3 mesice. 9,3 na imdb je trochu overrated, ale minimalne takovych 85% si zaslouzi imo.

Obrázek

razor15
Warlord
Věk: 29

Příspěvek#885 » úte kvě 19, 2015 5:45 pm

Docela se těším, Z. Efron mi vůbec nevadí a spolupracovali na tom s opravdovýma producentama a DJs, takže by to mělo mít hlavu a patu. Trailer tomu zatím napovídá a jsem skutečně rád, že konečně bude film, který není úplně mimo v tomhle oboru.

Fatline
Retired Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#886 » stř kvě 20, 2015 2:32 am

Clockwork píše:ex machina ...celý film si hrál na něco, čím nebyl...

Na co si podle tebe hral?... Ano pulka filmu je jen hrajici hudba a prazdne zabery - to je ten cas na to abys pri tom mohl premyslet, coz pokud nedelas tak se nudis a rikas si ze je to lame.. takze bych rekl ze je spis otazka jestli si pri tom mel o cem premyslet

Nevim co si mysleli tvurci filmu ze je pointou, ale jestli tobe jako pointa prislo tohle, tak se nedivim ze te to nebavilo :D

Clockwork
Commander

Příspěvek#887 » stř kvě 20, 2015 10:55 am

tak mi to vysvětli, zatím jen prázdně plkáš

a jestli jsi u toho filmu tak strašně přemýšlel, až se ti z hlavy kouřilo, kdo je vlastně dobrý, kdo má pravdu a kdo v tomhle příběhu ten špatný... well. nebo jsi přemýšlel o těch pseudochytrých citacích?
nic víc jsem v tom filmu neviděl, ale pouč mě

Fatline
Retired Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#888 » stř kvě 20, 2015 5:25 pm

1) Kazdy sleduje filmy s jinym zamerem a ocekava od nich neco jinyho a taky v nem hleda neco jinyho... ja mam asi dost jiny ocekavani a tudiz i hodnoceni filmu nez vetsina lidi, takze i kdyz ti to tak mozna pripadalo, to co jsem psal nemelo znamenat nic ve smyslu ze bys ten film nepochopil nebo tak, jen ze na to nahlizis jinak..

2) Obecne u filmu a jinejch del neni nic jako spravna interpretace nebo jasne sdeleni co ten film ma rikat ... autori vzdy nejakou interpretaci maji a je na nich jak moc se snazej aby vysla ve filmu najevo - tady se o to nesnazili, takze je vsechno jen na tobe..

3) Muj pohled
Od filmu ocekavam ze v nem nebudou logicky faily, bude dostatecne propojen a budou v nem neznamy faktory, na ktery se muzes snazit prijit driv nez se ukazou z toho co uz vis, diky tomu ze vsechno sedi - v tomto pripade to bylo ze jeho sluzka je robot, ze nebyl vybranej nahodne, ze on je ten experiment, ze je tam vsechny necha umrit....

Nikdo tam nebyl ani good ani evil, vsechny rysy postav byly realny... neprislo mi ze by tam bylo neco k filosofickymu nebo teoretizacnimu zamysleni protoze o AI vs lidstvi apod. uz mam dany nazor, i kdyz tam dost naznaku pro divaka bylo ...

Detaily asi rozebirat nemusim, tohle snad popisuje co se mi na tom libilo :D

Clockwork
Commander

Příspěvek#889 » stř kvě 20, 2015 6:29 pm

no jo, pro mě ale film, kde zjistím "rozuzlení" v polovině, je prostě špatný film, já čekám, že mě nějak překvapí... ale ne tím, že budu vědět, co se stane

tu jsem věděl, že ta Kjoko je robot snad 3 minuty po tom, co se tam objevila

no asi se u tohodle filmu neshodneme, mám u něj prostě takový "wannabe" pocit

třeba Moon mi přišel daleko lepší

Fatline
Retired Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#890 » stř kvě 20, 2015 7:37 pm

Ano ale tys nezjistil jak to skonci v polovine, tys jen prisel na jeden z mnoha detailu v polovine... jeste ten nejjednodussi ktery pro pribeh nebyl nijak dulezity
to samy v moonu mi doslo ze ten jeho konkrakt, zpravy ze zeme a vse bude fake protoze je jeden z hafo klonu chvili potom co nasel sam sebe, a pak na asi pul hodiny prichazel, ale to nebylo jediny o cem ten film byl, na konci si zas mel tema zacleneni klona znovu do zivota, kdyz jeho "vlastni" zivot uz v je vlastne obsazeny :D

Zpět na