s ex machinou s casti souhlasim, ale napad se mi libil.
Ale jinak mad max pecka.. pribeh sice stoji za hovno klasicky, ale vse ostatni je excelentni od postapokalyptické sveta, pres genialne vytvorene auta az po akcí nabitou první polovinu filmu a jeho samotny zaver. Hardy ma klasicky pár štěků, jinak se jen xichtí a chova drsne

, na kratko ostrihana charlize theron mi prisla celkove zajimavejsi. Stopaz byla super ani kratka / ani dlouha, ale jinak jsem s filmem byl spokojenej, nerikam ze je dokonalej, obcas se tam nejake to klise objevi, ale cekove me bavil vic nez jsem si predstavoval, takze to fungovalo dobre, doporucuji, ale osobne bych uz na nej do kina na 3d nesel, nerikam ze tam to 3d nebylo videt (bylo videt asi 1/3 filmu relativne kvalitne), ale imo to neni worth a radsi bych na to zasel na 2d => levnejsi, 3d bryle jsou ne moc komfortní na uši + jsou tmavé a film sám o sobe ma takovy nadech tmavejsiho filtru, tim padem to pusobilo dost tmavě kor s tema brejlama, takze ta 3d je jen takova blbina navíc, uplne zbytecna. A to vubec nezminuji fakt, ze titulky jsou vzdy na 3d filmech hur citelnejsi nez na obycejnych (uplne nejhorsi to je u imax filmu) - ne ze by na tento film byly potreba titulky, mluvi se sporadicky na druhou stranu ne kazdemu slovu clovek rozumi, protoze (coz jsem zapomnel zminit) me tu celkem uchvatila i postapokalyptická mluva a dost weirdo - ne moc pouzivana slova, prevzane a trochu odkazujici na mad maxe dvojku s melem gibsnem. Na film se urcite podivam znovu jakmile to vyjde v ripu za 3 mesice. 9,3 na imdb je trochu overrated, ale minimalne takovych 85% si zaslouzi imo.