Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Haluze

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Drayen
Master Sergeant

Re: Haluze

Příspěvek#891 » čtv led 08, 2015 1:15 pm

SPOILER: [+] UKÁZAT
Obrázek
:D

Prodám:
-PSP jako nové, 2 hry, paměťová karta s nahraným softwarem na spouštění stažených her
-nintendo Gamecube, memory karta, 2 joysticky, ca 10 her,čtečka na GBA hry
-Game Boy Advance(blue), plno her, např. pokémon silver, crystal, ruby, klasický super mario atd.
Pro více informací mi napište PM

Flesh
Retired Head Moderator

Příspěvek#892 » čtv led 08, 2015 4:39 pm

Drayen píše:
Obrázek
:D

Dost dobrej obrázek :D

27.5.2012 - 22.8.2014 - Player
23.8.2014 - 7.9.2014 - Event master - BG realm
28.9.2014 - 22.11.2014 - Event master - BG realm
22.11.2014 - 8.12.2014 - Game master - BG realm
23.12.2014 - 4.4.2015 - Moderátor hlavního fora
4.4.2015 - 7.5.2015 - Head Forum Moderator
7.5.2015 - současnost - Navždy pryč

Drayen
Master Sergeant

Příspěvek#893 » pát led 09, 2015 3:23 pm

https://www.youtube.com/watch?v=cAoOA58 ... AoOA58Y-Lg doporučují zkouknout všechny díly :D

Prodám:
-PSP jako nové, 2 hry, paměťová karta s nahraným softwarem na spouštění stažených her
-Game Boy Advance(blue), plno her, např. pokémon silver, crystal, ruby, klasický super mario atd.

Deggo
Knight

Příspěvek#894 » pon led 12, 2015 1:39 am

http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/ nevím, jestli je ten člověk tak naprosto ubohej, nebo jestli je to fakt génius, protože ty jeho recenze a zkrátka vše co napíše je naprostý SKVOST. Tak obrovská slovní zásoba, že sotva tý větě dokážu porozumět, tak šílený stěry, že bych po první větě s brekem odešel, natož po celým odstavci. Po zhlédnutí filmu Imitation Game ta jeho recenze k tomu byla prostě geniální. On je prostě šílený, žeru vše co napíše... :D

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

razor15
Warlord

Příspěvek#895 » pon led 12, 2015 7:03 pm

Deggo píše:http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/ nevím, jestli je ten člověk tak naprosto ubohej, nebo jestli je to fakt génius, protože ty jeho recenze a zkrátka vše co napíše je naprostý SKVOST. Tak obrovská slovní zásoba, že sotva tý větě dokážu porozumět, tak šílený stěry, že bych po první větě s brekem odešel, natož po celým odstavci. Po zhlédnutí filmu Imitation Game ta jeho recenze k tomu byla prostě geniální. On je prostě šílený, žeru vše co napíše... :D

Taky se bavím na jeho účet, radost číst jeho "recenze". Bude nějakej vysokoškolák / Post-vyskokoškolák.

Drayen
Master Sergeant

Příspěvek#896 » úte led 13, 2015 10:12 pm

Prodám:

Faka
Paladin

Příspěvek#897 » úte led 13, 2015 10:21 pm

Drayen píše:http://www.twitch.tv/fattypillow magor :D

Sk*rvený falešný herec. Nic víc

Obrázek SoP forever

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#898 » stř led 14, 2015 4:40 pm

Faka píše:

:shock: Tak to čumím, mám úplně stejnej názor. A myslím, že budeme tak dva ze sta s tímto názorem ... nejlepší jak mluví ty srance, že to dělá, protože ho baví bavit lidi ... nedostávat od něch magorů takovej keš, tak by ho to tak asi nebavilo ... a ještě ty jeho rádoby pravdivý story, pff ... komunita, co na něj kouká bude asi podobného věku, jako je u herdyna

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#899 » stř led 14, 2015 4:43 pm

razor15 píše:
Deggo píše:http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/ nevím, jestli je ten člověk tak naprosto ubohej, nebo jestli je to fakt génius, protože ty jeho recenze a zkrátka vše co napíše je naprostý SKVOST. Tak obrovská slovní zásoba, že sotva tý větě dokážu porozumět, tak šílený stěry, že bych po první větě s brekem odešel, natož po celým odstavci. Po zhlédnutí filmu Imitation Game ta jeho recenze k tomu byla prostě geniální. On je prostě šílený, žeru vše co napíše... :D

Taky se bavím na jeho účet, radost číst jeho "recenze". Bude nějakej vysokoškolák / Post-vyskokoškolák.

:like: líbí se mi jeho recenze k hobbitovi :)

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#900 » stř led 14, 2015 6:03 pm

Switchbackqt píše:
Faka píše:

:shock: Tak to čumím, mám úplně stejnej názor. A myslím, že budeme tak dva ze sta s tímto názorem ... nejlepší jak mluví ty srance, že to dělá, protože ho baví bavit lidi ... nedostávat od něch magorů takovej keš, tak by ho to tak asi nebavilo ... a ještě ty jeho rádoby pravdivý story, pff ... komunita, co na něj kouká bude asi podobného věku, jako je u herdyna

Ten clovek je retard, tusim mesic zpatky nejakej vocas co me nema for some reason rad, si dal na twitchi nick: doomeddrakthul a psal tam fattypillowi jak je low, on toho trolla zabanoval a zacal se navazet do me s tim ze ja jsem nejvetsi egoista, idiot, hovado, odpad atd. klasika to co mi lidi rikaji obcas, kazdopadne ja jsem to nevedel ze mi to rika, ja se na jeho tupe streamy nedivam a toho cloveka nemam rad uz po prvnich 5 minutach co jsem to mel zaple jsem to musel vypnout a nikdy jindy to uz zapinat nehodlam a nechci.. kazdopadne jsem si zjistil co to je zac ten clovek a jedna se o nejakeho liunga co delal casuala v BDckach a vzdy moc chtel raidovat ale nekdy nedostal prostor ukazat co umi nebo neumi, byl to proste nekoho fog (friend of guild) a tak presel do min hardcore pve guildy disbanded kde na zacatku tohoto datadisku rerollnul z monka na tu jeho sovu a raidoval presne 14 dni a pak ho vyhodili tusim co jsem tak slysel.

Kazdopadne lidi co se na nej divaji a uzivaji si jeho stream maj pravdepodobne stejne vysoke / nizke iq jako ma on. A uplne nejlepsi co jsem o nem slysel z doslechu na Teamspeaku od fellas, tak o sobe furt tvrdi ze je tlustej a ze vsem sni lednicku a potom kdyz prijde na jeho twitch nekdo seriozne a napise mu ze je tlusta bečka, tak ho zabanuje a na jeho obliceji jde krasne videt jeho vyraz nenavisti vuci tomu cloveku - ve zkratce ten clovek ma komplexy a mindraky jako prase a snazi se na nich vydelat coz mu jde.. to je asi jedinej bod k plusu co mu davam, ze se snazi vydelat na jeho slabe strance. Tak on by asi ani zadnou silnou stranku ve svem zivote nenasel, tak mu nic jineho nezbyva, doufam ze to dotahne az do na uroven sodapoppin streamu rofl.

Obrázek

Zpět na

Přihlásit se