Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Moser
Knight

Re: Filmy

Příspěvek#91 » pon pro 02, 2013 6:34 pm

Doomed píše:
Clockwork píše:Tak mi prosím vysvětlete, jaký smysl má to, že si každý druhý člověk na FB napíše status "R.I.P. Paul Walker :((("? Vidí to snad Walker sám? Nebo jeho rodina? Komu to ti lidi cpou? Jaké myšlenkové procesy vedou takového člověka k tomuto chování?
.... atd ....

dekuju, konecne nekdo s rozumem kdo to napsal, ja tema lidma automaticky pohrdam a ignoruji je, ty sis nasel cas a napsal jsi to na rovinu.. tak to ma byt, tady ty ovce spolecnosti jsou hnus.

Ovce společnosti, připomínáš mi mě, mám podobný názory na dnešní společnost, ať už je to tím, že se ve městě zvyšuje nárust kamer a nebo sociální neprávností a zazobaností Evropy, USA a dalších vyspělejších států :)

Obrázek

Deggo
Knight
Věk: 29

Příspěvek#92 » pon pro 02, 2013 6:35 pm

Vsadil bych se, že když zemřeli hokejisti, tak obzvlášť vy dva jste se mohli posrat...Já mám absolutní nezájem zas o ně, a to jsou z Česka. Paul Walker měl alespoň dobrý filmy a už stop offtopicu. Ty gify a obrázky v Haluzích o něm jsou naprosto přehnaný a hlavně nevtipný. A co ten druhej řidič? Pokud vím, tak ten řídil, jeden by řekl, že to je jeho vina, že Paul umřel. To je ale unáhlenej závěr a hlavně hloupý (pokud se to fakt neprokáže), nicméně nebyl nijak známý, zatímco Paul ano, asi nenapíšou článek o každém chujovi na světě co zemře.

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Clockwork
Commander

Příspěvek#93 » pon pro 02, 2013 6:47 pm

No to se pleteš, Deggo. Na FB žádné statusy nedávám, hlavně proto, že nechápu, proč bych měl někoho se svými pocity zatěžovat. A už vůbec tam nemám nic jako "R.I.P Randomfamousguy."

razor15
Warlord
Věk: 29

Příspěvek#94 » pon pro 02, 2013 6:59 pm

Btw Líbáš jako Bůh je docela dobrej film kdyby něco...

Ne, je to sra*ka, ale stop OT.
Apokalypsa v Hollywoodu 6/10 - Dobrej shit, kde je ten typický americký "WTF" humor. Zvlášť zábavné, když někdo někomu ukopne hlavu a hraje s ní fotbal. No to už je spoiler. Chcete další ? "Okradla nás Hermiona" - Jo, ta z Harryho Pottera :D Tagy: Kalba, Hulení, Apokalypsa

Noway
Retired Game Master [BG 2.4.3]

Příspěvek#95 » pon pro 02, 2013 8:59 pm

http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/ Viděl někdo?
Mě osobně to hodně zklamalo. Ze začátku se zdálo, že to bude super film, ale potom se z toho vyklubala strašná americká pohádka :D

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#96 » pon pro 02, 2013 9:10 pm

na tu Apokalypsa v Hollywoodu zachvíli mrknu, pak napíšu zážitky :mrgreen:

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#97 » pon pro 02, 2013 11:42 pm

http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/ 5/5

super film, chvílami i dojemný ... kreveťáci ftw:D

Kravicka
Retired Moderator
Věk: 33

Příspěvek#98 » úte pro 03, 2013 1:50 am

Switchbackqt píše:http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/ 5/5

super film, chvílami i dojemný ... kreveťáci ftw:D

Me se ten film strasne nelibil ja bych mu dal 4/10.

Obrázek
.....................Retired GM BG 3.2.x - 3.3.x & GM FUN 3.3.5a & Head Moderator

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#99 » stř pro 04, 2013 9:17 pm

Faka
Paladin
Věk: 30

Příspěvek#100 » pát pro 06, 2013 9:52 am

Epický Warcraft našel své hrdiny 6.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně doceněných herců své generace už nějaký velký trhák potřebuje jako sůl. Snad se to tentokrát povede. Po jeho boku (případně proti němu) budou ve výpravné fantasy podle celosvětového herního fenoménu stát Travis Fimmel, který má zkušenosti se všemi chladnými zbraněmi ze seriálu Vikings, Rob Kazinsky z Pravé krve a Pacific Rim: Útoku na Zemi (měl být i jedním z trpaslíků v Hobitovi, ale krátce po začátku natáčení odstoupil) a Toby Kebbell z Konzultanta. Za holky je tu Paula Patton, která naposledy předvedla své... ehm, svůj herecký talent v akčním 2 Guns. Ve finální fázi rokování je i tvárný Dominic Cooper, kterého brzy uvidíme i v Need for Speed a Captain America: The Winter Soldier. Studio Universal prozatím neprozradilo, jaké postavy si konkrétně zahrají. Taktéž se toho neví moc o ději, ale měl by vyprávět o soupeření lidského vojevůdce Anduina Lothara s obávaným skřetím náčelníkem Durotanem. Režíruje Duncan Jones podle scénáře Charlese Leavitta (Krvavý diamant). Natáčení startuje už příští měsíc ve Vancouveru, premiéra je naplánovaná na 11. března 2016.

Zdroj: CSFD.cz

těšíte se? :)

Obrázek SoP forever

Zpět na