Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Clockwork
Commander

Re: Filmy

Příspěvek#901 » úte kvě 26, 2015 4:42 pm

já nad tím nepřemýšlím, to prostě přijde samo :D

Sahell
Champion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#902 » pon črc 13, 2015 5:08 am

Edge of Tomorrow (2014) - Sci-Fi, Drama, Action.

znami tenhle film celkem dissovali, ze cetli nejakou knizku, a ze na ni nema apod, ale zkoukl jsem ho a fakt pecka film... Emily Blunt zahrala perfektne, a je tam hot af, a ten Tom Cruise vubec nestarne :D

8 / 10

http://www.imdb.com/title/tt1631867/

bestdnbeu píše:haters gona haters

-Murge 2015-

Lkopo
Retired Staff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#903 » úte črc 14, 2015 9:56 pm

https://www.youtube.com/watch?v=K_J8k43gUhY

Ukážka Stormwindu pre film Warcraft. Je to panorama, takže si môžete otáčať kameru a obzerať sa kdekoľvek.

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
SPOILER: [+] UKÁZAT
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Sahell
Champion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#904 » stř črc 15, 2015 5:47 am

Lkopo píše:https://www.youtube.com/watch?v=K_J8k43gUhY

Ukážka Stormwindu pre film Warcraft. Je to panorama, takže si môžete otáčať kameru a obzerať sa kdekoľvek.

nemam slov, takova krasa :D

bestdnbeu píše:haters gona haters

-Murge 2015-

Faka
Paladin

Příspěvek#905 » pát črc 24, 2015 5:43 pm

Obrázek SoP forever

razor15
Warlord

Příspěvek#906 » stř zář 02, 2015 11:47 am

http://www.csfd.cz/film/342878-kingsman-tajna-sluzba/ 9/10. Šup, hned to kupte (stáhněte) a zkoukněte. Je to jeden z těch filmů, který má TU JEDNU EPICKOU SCÉNU, jako byla třeba v X-menech ta se sluchátkama :D Stojí to za to, na konci vás za odměnu čeká anál s dánskou (?) princeznou.

http://www.csfd.cz/film/384556-papirova-mesta/ 5/10 - Na tenhle film jsem se hodně těšil, už kvůli soundtracku, který měl být hodně elektronický - hlavně Galantis. Galantis zazněl, ale byl úplně potichu. Celý film se celkem dal, docela jim fandíte. Konec byl ale úplný bullshit. Naprosto tím zničili celej film. Možná pro čtenáře předlohy to bylo jasnější, ale mně teda ne. Více ve spoileru. Jinak holka byla celkem pěkná, takže soudit její herecký výkon nemůžu. Zbytek herců byla klasika na teenagerskou romantiku - nic moc.
Takže kluk ji miluje přes 10 let - fakt č.1. Jede za ní 1900 kilometrů, málem kvůli ní zabije 5 lidí včetně sebe - fakt č.2. V osudný okamžik ji potká, políbí, řekne, že ji miluje, všechno směřuje k "žili spolu šťastně až dosmrti" a nakonec ze sebe vyplodí takovou *Censored*.ku jako že má aspoň zavolat svojí ségře a s úsměvem odjíždí kalit s nerdama na maturitní ples. Jakože nemusíte být ani trochu empatický tvor (rovnou i psychopat, troufnu si říct), aby jste věděli, že reakce je úplně mimo. Kdybych takovou holku našel po tom, co jsem prožil, tak bych na nějakou maturu naprosto sr*l a žil bych YOLO life s tou buchtou někde v tom zapadákově. Kdybych nashromáždil všechen svůj racionální rozum, dodělal bych maturu a pak soukromým tryskáčem frnknu za ní na venkov, sundám ji gatě a máte spolu víc děcek jak Marie Terezie. Scénarista si zaslouží facku za tenhle přešlap, zničil film. Místo 8/10 o 3 míň, Alahu Akbar.

Lkopo
Retired Staff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#907 » pát lis 06, 2015 10:47 pm

Teším sa, len ten hlas orca mi nesedí, či kto to je :D

Obrázek

slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

razor15
Warlord

Příspěvek#908 » sob lis 07, 2015 6:16 pm

Lkopo píše:

Teším sa, len ten hlas orca mi nesedí, či kto to je :D

Ragnar Lothbrok hraje snad jen ve fantasy filmech :D, každopádně...
1) Lidi vypadají moc jako lidi. Trochu efekty i na ně :D
2) Orkové! Víc! Zelení!
3) Jestli tam bude lovestory tak režiséra zabiju.
4) Efekty jsou jasná kvalita, dělal je člověk, co dělal i film "Pí a jeho život", dostal za to Oscara.

Lkopo
Retired Staff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#909 » sob lis 07, 2015 6:28 pm

Myslím, že zelení orkovia boli neskôr.

Obrázek

Fatline
Retired Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#910 » sob lis 07, 2015 7:09 pm

Prijde mi ze zvolili story a styl filmu se snahou, aby se to libilo jak hracum tak normalnim lidem... ale ve vysledku se bojim, ze to bude pro oba prumerny

Taky mi orkove prijdou moc lame and white, ale u lidi se to da snaset ... story bude proste WoDko.. jinak zpracovani asi bude good

Zpět na

Přihlásit se