Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Seriály

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
CptDolphin
Newbie

Re: Seriály

Příspěvek#971 » úte srp 16, 2016 10:07 am

to neznám, o čem to je?

Lkopo
Retired Staff
Věk: 29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#972 » úte srp 16, 2016 11:45 am

Skvele spracovaná novinka. Stojí za pozretie :D

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
SPOILER: [+] UKÁZAT
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

razor15
Warlord

Příspěvek#973 » úte srp 16, 2016 3:16 pm

Spíš Stranger Things everyone. Jako je to dobrý seriál, nic ve zlém.'

Mr. Robot S02 někdo ? Toť otázka.

Deggo
Knight

Příspěvek#974 » čtv srp 18, 2016 5:38 pm

Stranger Things se mi hodně líbilo. Hlavně jak díly navazovaly přesně tam, kde předešlej skončil. Připadalo mi to jako 6 hodinovej film, kde se všechno stalo během 3 dnů. Paráda...

Mr. Robot je celkem šílenej teďka :D Je tam teda málo hackování oproti první season, ale teďka ten díl EPS2.4_M4STER-S1AVE.AES, co to jako bylo? :D A myslím to v dobrém, hlavně ten 20 minutový začátek, úplný wtf :D

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

razor15
Warlord

Příspěvek#975 » čtv srp 18, 2016 6:01 pm

Deggo píše:Stranger Things se mi hodně líbilo. Hlavně jak díly navazovaly přesně tam, kde předešlej skončil. Připadalo mi to jako 6 hodinovej film, kde se všechno stalo během 3 dnů. Paráda...

Mr. Robot je celkem šílenej teďka :D Je tam teda málo hackování oproti první season, ale teďka ten díl EPS2.4_M4STER-S1AVE.AES, co to jako bylo? :D A myslím to v dobrém, hlavně ten 20 minutový začátek, úplný wtf :D

To byl úlet jak sviňa :D Takže tyrell je mrtvý. Kdo teda posílá jeho buchtě ty kraviny ? A ten konec byl dojemný, jak se objali.

Deggo
Knight

Příspěvek#976 » čtv srp 18, 2016 6:37 pm

Sice to tu nikdo nečte, ale trošku spojlery :D Nicméně Tyrell není mrtvý, nebo myslíš že ano? :D Vždyť se tam nic s ním nestalo...

razor15
Warlord

Příspěvek#977 » čtv srp 18, 2016 7:41 pm

Deggo píše:Sice to tu nikdo nečte, ale trošku spojlery :D Nicméně Tyrell není mrtvý, nebo myslíš že ano? :D Vždyť se tam nic s ním nestalo...

On ho nezabil ? Měl celou košili od krve...ale mrtvého jsme ho neviděli, to je fakt.

Deggo
Knight

Příspěvek#978 » pon říj 03, 2016 11:56 pm

Mr Robot - finále
SPOILER: [+] UKÁZAT
Finále nic moc, alespoň podle mě, čekal jsem něco úplně mind=blown jak na konci 1. sérky, nebo to s tím vězením... Předposlední díl pecka, vidět Angelu 20 minut psychicky trpět bylo krásné.

http://www.csfd.cz/film/395723-westworld/prehled/ Nemůžu víc doporučit, hvězdné obsazení, úžasný děj, jsem z toho úplně unešen, fakt perfektní :D

RiX
Corporal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#979 » úte říj 04, 2016 1:46 am

Souhlasim, to finále Robota bylo poněkud slabší, ale to je asi tím očekáváním po první sérii, i tak je ten seriál u mě pořád na 9/10. Jsem dost zvědavej, jak to celkove skončí.

Jinak 11.22.63 někdo? :D Já osobně jsem z toho byl poměrně unešenej, obzvlášť to finále. Jediný co mě mrzí, že to nebylo delší :D
http://www.csfd.cz/film/55031-11-22-63/prehled/
Jedná se o 8 dílný zpřepracování knížky S. Kinga - Dallas 63 /téma: atentát na JFK, cestování časem/

Faka
Paladin
Věk: 30

Příspěvek#980 » ned bře 26, 2017 12:24 am

Včera sem se dodíval na první sérii a musím říct, že pop*či.

http://www.csfd.cz/film/295103-domek-z-karet/prehled/ 9.5/10

Kevin je můj oblíbený herec a hraje to skvěle! Zrovna sem viděl první díl druhé série a jako odjebalo mě no... :D

Obrázek SoP forever

Zpět na