Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Diablo III

Presentation of games and discussions about them. Searching for team and teammates.
Drifters
Retired Game Master [BG 3.3.5a]
Věk: 30

Re: Diablo III

Příspěvek#11 » úte lis 12, 2013 4:25 pm

Chiligan píše:Ide o to že v Diable jediné možnosti čo máš je farmiť a farmiť. Zatiaľ čo wow ti ponúka oveľa oveľa rozmanitejší svet.

Diablo bylo vždy o farmení tak nevím co tu brečíte

Chiligan
Corporal
Věk: 29

Příspěvek#12 » úte lis 12, 2013 4:33 pm

Prosím takéto komentár o plakaní môžeš vynechať. Je jedno o čom bolo predtým,ale ide o to o čom bude (čo sľubovali). A to je rozdiel. Splnili ledva tretinu vecí a pamätám si ako na začiatku ani nedokázali udržať serveri. Stratili asi 70 % ľudí čo dali ten Attack Speed nerf, neskôr asi o 2 týždne to narástlo o cca 20 %,ale aj napriek tomu už to šlo len stále dole.

Obrázek

Switchback
Scout

Příspěvek#13 » úte lis 12, 2013 5:41 pm

Ano diablo bylo vždycky o farmení, o tom žádná ale ta aukce úplně zabila celý diablo, navíc co všechno se slibovalo v patchech atd. tak za skoro 2 roky se udělali duely (nejvíc useless), demonic essence a paragon, kterej je úplnej bullšit ... jo a ještě to farmení klíčů na uber bosse, který se po dvou dnech stejně přestali chodit ... novej datáč bude super o tom žádná ( navíc když už přes půl rok na tom dělaj nový lidi ) ale samotný diablo 3 zklamáním rozhodně je

Chiligan
Corporal
Věk: 29

Příspěvek#14 » úte lis 12, 2013 5:49 pm

Hlavne čínski farmeri ktorí to predávali a bohatli a bohatli...

Obrázek

Shafta
Scout
Věk: 32

Příspěvek#15 » stř lis 13, 2013 11:28 am

Shaftu hraje, zatím pohodka baví, mám to +- měsíc. Pravda aukce je tam totálně na hovno, i za blbý goldy se dá pořídit solidní eq na šede a pak to ztrácí totálně smysl. Datáč přinese snad jen samý pluska, i ty lagy by už mohli fixnout.

Hráli jste někdo, hrajete HC? Tam zábava pořád je, eq tam má hodnotu... chystám se zkusit.

Welbloud píše:ddos už by se neměl opakovat. Rozumně jsme se s tím týpkem dohodli a pokud ho někdo nenaseštve, tak by to mělo být už nadobro vyřešeno.

Switchback
Scout

Příspěvek#16 » stř lis 13, 2013 11:53 am

VykuřShafta píše:Shaftu hraje, zatím pohodka baví, mám to +- měsíc. Pravda aukce je tam totálně na hovno, i za blbý goldy se dá pořídit solidní eq na šede a pak to ztrácí totálně smysl. Datáč přinese snad jen samý pluska, i ty lagy by už mohli fixnout.

Hráli jste někdo, hrajete HC? Tam zábava pořád je, eq tam má hodnotu... chystám se zkusit.

hc jsem si chtěl zahrát ale někdy za čas mi nachvíli spadne net, takže to nemá cenu ...

navíc abych pravdu řekl, kdybych měl nahráno na té hc postavě třeba 200hodin a pak zemřel, tak to taky není nejlepší pocit:D

Shafta
Scout

Příspěvek#17 » stř lis 13, 2013 12:08 pm

No právě, je tam hodně možností jak zdechnout cizí vinou a mít 60 HC to by mě asi *Censored* :D

Welbloud píše:ddos už by se neměl opakovat. Rozumně jsme se s tím týpkem dohodli a pokud ho někdo nenaseštve, tak by to mělo být už nadobro vyřešeno.

OneB1t
Retired Admin

Příspěvek#18 » stř lis 13, 2013 4:53 pm

no to sis fakt pomoh :D

navic poradny diablo nehrajete dokud nechodite inferno MP10 stejne rychle jako MP1

Shafta
Scout

Příspěvek#19 » pát lis 15, 2013 10:46 pm

Není nějaká tabulka např. co řekne na jaký MP se hodím? Chodím jen dvojku, myslím že bych si vyšši klidně dal, ale nechce se mi to spíš zkoušet :D

Edit: Musím zasockovat, kdybyste někdo něco rozdávali, beru všema deseti :mrgreen:

Debep
Sergeant
Věk: 30

Příspěvek#20 » ned lis 17, 2013 1:02 am

Harsh píše:Tak proč už hrajeme ten Wotlk tak dlouho? Stále dokola ICC :D ... A stále to ty lidi v rámci mezí baví ...

Protože wow je jinak udělaná hra, tam jsou achivy a stále je něco dělat.Wow je hra navržená tak aby ses na ní stal závilej.Ale diablo je o tom zabít diabla a pak gtfo.

Obrázek

Zpět na