Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Hearthstone

Presentation of games and discussions about them. Searching for team and teammates.
Nufnuf
Retired Moderator
Věk: 30
Kontaktovat uživatele:

Re: Hearthstone

Příspěvek#101 » čtv dub 03, 2014 9:17 am

Skrblík píše:je to o kartách a je to hovadina

U toho se holt musí přemýšlet :cry:

luxus je zločin
Obrázek

Stajner
Retired Head GM [BG 3.3.5a]

Příspěvek#102 » sob dub 05, 2014 4:57 pm

No, nevim no.. :D

“Age is an issue of mind over matter. If you don’t mind, it doesn’t matter.”
[14:19:07] siley: a bg je prolezly suportem komplet
[14:19:33] siley: stajner s massexem si wintradujou chary a massex je pak tajne prodava

To každopádně :D

Tolkien
Sergeant
Věk: 29

Příspěvek#103 » ned dub 06, 2014 9:54 am

stajner :D :hi:

Obrázek
Sansa Stark #TakeTheThrone!

Ondrashek
Retired Admin
Věk: 36

Příspěvek#104 » stř dub 23, 2014 2:02 pm

Mazec hra. Baví mě. Hraju za priesta. Miluju tu logiku a výpočty tahů. Zatím rank 20 a lvl 13.

Když už mě nebaví WoW, tak tohle je slušná odreagovačka.

Ondrashek
Retired Admin

Příspěvek#105 » stř dub 23, 2014 4:12 pm

Lustick píše:Je skoda, ze Priest se moc v teto mete plne huntardu, zoo locku a cwarru nehraje, no. Karty ma super a taky me bavi, bohuzel v rankedu si moc nezahrajes.

Tak to nejspíše za priesta neumíš hrát, protože zatím vyhrávám [až na pár vyjímek]. Má opravdu dobré karty a že si dám priest/priest už je co říct. Záleží, jaké si dáš karty do decku. A taky to chce počítat.

Ondrashek
Retired Admin

Příspěvek#106 » stř dub 23, 2014 4:23 pm

Lustick píše:Tak urcite Ondrashku, na ranku 20 vyhraju i s deckem, ktery si me naklika random. :-D

No tak vidíš. :D Teď jdu nahrát jeden souboj a postnu ho tady. :D Se aspoň zasmějete. :D Jinak RANK 20 je fakt easy. Sem zvědavý, co nabídnou další ranky, ale to zas budou jiné karty. :P

Ondrashek
Retired Admin

Příspěvek#107 » stř dub 23, 2014 5:48 pm

Lustick píše:Cekam. :-D

https://www.youtube.com/watch?v=OimMEdTs9kc

Občas se to sekne, tak se nelekni. (špatně nastavený OBS)

Soráč, trošku jsem se opomněl. Dal jsem si ještě jednu vítěznou bitku s Shamanem.

EDIT: Teď jsem se koukal na tu reprízu toho Mága a už jsem ho mohl porazit v 9. minutě. :D

Fatline
Retired Admin
Věk: 113
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#108 » čtv dub 24, 2014 6:28 pm

Jako posledni mesic jsem zmeny v HS moc nesledoval, ale Rank5 a lepsi byl priest asi nejslabsi class :D ... sice ma "silny" common karty, taky proto je to podle me porad nejjistejsi class do aren... ale na urovni kde mate pristup ke vsem kartam snad kazdy priest build je moc pomalej nebo moc zavislej na kombech... v top constructed je videt snad nejmin :D

Ondra jak to komentuje, tak je videt ze to moc dlouho nehraje :D ...ale dostal sem z tebe taky chut na HS :D

Ondrashek
Retired Admin

Příspěvek#109 » čtv dub 24, 2014 7:54 pm

Fatline píše:Jako posledni mesic jsem zmeny v HS moc nesledoval, ale Rank5 a lepsi byl priest asi nejslabsi class :D ... sice ma "silny" common karty, taky proto je to podle me porad nejjistejsi class do aren... ale na urovni kde mate pristup ke vsem kartam snad kazdy priest build je moc pomalej nebo moc zavislej na kombech... v top constructed je videt snad nejmin :D

Ondra jak to komentuje, tak je videt ze to moc dlouho nehraje :D ...ale dostal sem z tebe taky chut na HS :D

Začínám, luxus. Lvl 24 a začnu hrát arénky na karty. :D

Ondrashek
Retired Admin

Příspěvek#110 » čtv dub 24, 2014 8:46 pm

Lustick píše:Pokud nekdo budete chtit s cimkoliv poradit, tak se na me muzete obratit. :-D

No já mám teď problém. Chci jít do arének s priestem, ale nabízí mi to tři jiné classy. :D Podělaný blizzardí systém. :D

Zpět na