Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Seriály

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Kal-El
Retired Moderator
Věk: 31

Re: Seriály

Příspěvek#81 » úte pro 24, 2013 11:53 am

Clockwork píše:Nevím no... U žádného sitcomu jsem se asi nahlas nezasmál, když pominu Scrubs... u dřívějších sérií HIMYM a TBBT to bylo trošku lepší, ale teď to není nic než takové to "mentální pousmání"...

Scrubs nejlepší akorát škoda,že 9. serie byla nuda.

Clockwork
Commander

Příspěvek#82 » úte pro 24, 2013 11:55 am

9. série ani původně být neměla, viz konec 8. série - jasný díl na konec seriálu. Fanoušci ale chtěli dál, no dopadlo to jak dopadlo, 9. série už pro mě není Scrubs. :)

Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Příspěvek#83 » úte pro 24, 2013 3:41 pm

Kal-El píše:Himym měl být ukončen 3 serie zpět je to už opravdu nuda.

Tvrzení,že Big bang theory je shit je docela odvážné vzhledem k tomu,že si seriál stále drží výbornou sledovanost a to místy až 20 mil diváků. Kdyby to byl přece takový shit jak Doomed říká tolik lidí by se na to nedívalo. Osobně se mi Big Bang stále líbí a hodně se u episod nasměji. Nejvíce oblíbená postava je asi Howard :D

tak jasne, je to jen muj nazor na vec, abych nebyl uplne mimo tak vam muzu rict ze jsem tbbt videl asi prvni 2 / 3 serie ze zacatku to bylo trochu usmevne, ale postupem casu me ty postavy zacaly akorat srat v podstate se furt opakovaly a neni tam zadnej pribeh ani v podstate a himym to same, akorat ze tam je nejakej pribeh kterej mel byt vyresenej po prvni serii a tim to melo skoncit.

Obrázek

Tonda
Corporal

Příspěvek#84 » úte pro 24, 2013 3:56 pm

Nikdy sem neviděl snad sitcom s příběhem(Možná se pletu), ale Přátelé-bez příběhu, TBBT-bez příběhu, Comeback-bez příběhu, HIMYM-bez příběhu, Sousedé-bez příběhu, Scrubs-bez příběhu atd. atd. Uvedl jsem snad jenom příklady.

Clockwork
Commander

Příspěvek#85 » úte pro 24, 2013 5:12 pm

V himym příběh je, ve scrubs taky.

Sylaar
Scout

Příspěvek#86 » úte pro 24, 2013 5:19 pm

Presne jak tu nekdo napsal, na himym lidi koukaji uz jen ze zvedavosti (obcas tam je dobrej dil, jako ten co tu byl posledne), na rozdil od Big Bangu, kterej zrovna me bavi cim dal tim vic.

Tonda
Corporal

Příspěvek#87 » úte pro 24, 2013 7:42 pm

Clockwork píše:V himym příběh je, ve scrubs taky.

Jsem to ale blbec, pravda. Promiň. Já jsem vypisoval něco a omylem se mi to tam zapletlo.

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#88 » úte pro 24, 2013 7:55 pm

tbbt mě celkem baví ale spíš se na to koukám, když se nemám zrovna na co koukat ...

Tolkien
Sergeant
Věk: 29

Příspěvek#89 » úte pro 24, 2013 8:32 pm

a co "My name is Earl"? :-D bo "South Park" :D

Obrázek
Sansa Stark #TakeTheThrone!

Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Příspěvek#90 » úte pro 24, 2013 10:50 pm

Comeback je *Censored* vsech *Censored*, to bych se radsi dival 24/7 na big bang a himym nez na ultra trapnej comeback.

Earla jsem dokoukal do konce, bylo to sice tupé ale fajn na zkraceni casu, ovsem ten nedodelanej konec je smutnej a snizuje kvalitu celeho serialu.

South Park tak na to snad nejde mit ani zadnej negativ, urcite nejlepsi animovanej serial v historii a hned po breaking bad druhej nejlepsi serial vubec, vynikajici posledni serie vcetne trojdilu o ps4 vs xbox one + game of thrones + black friday.

Obrázek

Zpět na