Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Moser
Knight

Re: Filmy

Příspěvek#211 » ned led 05, 2014 12:43 pm

Obrázek

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#212 » ned led 05, 2014 4:41 pm

razor15
Warlord
Věk: 29

Příspěvek#213 » ned led 05, 2014 5:10 pm

http://www.csfd.cz/film/248295-osamely-jezdec/ 7/10 - Není to špatný film, Johny si zas dokázal udělat srandu z nemožného, navíc ten pták, kterého nosí na hlavě, lol :D Trochu mi to ale připomínalo (no trochu - dost) ostatní westerny = koníček šlape stejně rychle jak vagónek, dalších 1000 kravin, které by se v RL stát prostě nemohly atp. , ale u amerických filmů už to prostě jinak nebude.

Shafta
Scout
Věk: 32

Příspěvek#214 » ned led 05, 2014 5:35 pm

Ty vole chtěl bych vidět film kde lidi chodí srát, pravidelně jí a čistí si zuby ty RL :lol:

Welbloud píše:ddos už by se neměl opakovat. Rozumně jsme se s tím týpkem dohodli a pokud ho někdo nenaseštve, tak by to mělo být už nadobro vyřešeno.

razor15
Warlord

Příspěvek#215 » ned led 05, 2014 5:53 pm

VykuřShafta píše:Ty vole chtěl bych vidět film kde lidi chodí srát, pravidelně jí a čistí si zuby ty RL :lol:

Já myslel to, že v RL ti prostě kůň neskočí 200 metrů, nebo auto prostě nejede po letišti 250 km/h 15 minut (Rychle a debilně). Existují filmy, které nejsou hollyshitské a mají nějakou pointu a drží se faktů a hlavně tam nemají kraviny atp. Jsou to třeba režiséři ze severských zemí, ale ne každému to sedne.

Moser
Knight

Příspěvek#216 » úte led 07, 2014 3:01 pm

http://www.csfd.cz/film/43677-laska-nebeska/ 9.5/10

Fakt děkuji za doporučení, zásmal jsem se, pobavil jsem se a zamyslel jsem se. Pěkný film :like:

Obrázek

Dedicate

Příspěvek#217 » úte led 07, 2014 3:13 pm

< http://www.csfd.cz/film/242257-ctihodny-obcan/ > -- 9/10 ( Hlavnému hrdinovi zabijú dcéru a manželku . On sa rozhodne vrahom pomstiť ako aj všetkým ktorí stoja za skazeným systémom ktorý hádže vrahov do lochu na smiešnu dobu . Všetko to ale robí spoza stien väzenia . Top film pre mňa )

PS : Filmy s nečakaným koncom / rozlúštením na konci alebo ak všetko nakoniec do seba zapdne , to su presne filmy pre mňa tak ak máte niečo odporúčiť tak sem s tým , budem vďačný :)

walendaa
Corporal

Příspěvek#218 » úte led 07, 2014 3:54 pm

Deggo píše:Tak jsem kouknul na zmiňované Rivaly. Tatkovi se to líbilo, bylo to z doby, kdy jemu bylo 12-17 let a prožíval to, ale pro mě to byl "zbytečnej" film. Z každýho závodu tam dali tak 1 minutku ani ne, nevím, mně se to nelíbilo. :D

mozno preto ze to nebolo o zavodoch :roll:

Obrázek
Walenda the Insane
<Karloz´s Minion>
Hybrid Guide

2 MESIACE BANN BLOODSURGE VPICI

Deggo
Knight

Příspěvek#219 » úte led 07, 2014 5:43 pm

Nj, čekal jsem prostě něco jinýho.

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Moser
Knight

Příspěvek#220 » úte led 07, 2014 7:02 pm

Obrázek

Zpět na