- SPOILER: [+] UKÁZAT
Deggo píše:První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)
Také jsem vyzkoušel True Detective a absolutně mě to nebaví, doslova nudí.Je to nudná kriminálka, ani nic vtipnýho, ani si neoblíbíte postavy a pojetí, že to je vyprávěný, nevím, nelíbí se mi to, nezaujalo mě to...Ačkoli když už jsem viděl 2, tak snad vydržím ještě těch dalších 6, ale je to pro mě fakt utrpení to sledovat...Na to, že to má hodinu, tak se tam nedozvíte absolutně nic, žádnej průlom v případu, nic, jen že najdou vždycky jinou šlapku, se kterou si během 3 minut stihnou pokecat (toto se nedá považovat za spojler).
Fletcher píše:Deggo píše:První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)
Také jsem vyzkoušel True Detective a absolutně mě to nebaví, doslova nudí.Je to nudná kriminálka, ani nic vtipnýho, ani si neoblíbíte postavy a pojetí, že to je vyprávěný, nevím, nelíbí se mi to, nezaujalo mě to...Ačkoli když už jsem viděl 2, tak snad vydržím ještě těch dalších 6, ale je to pro mě fakt utrpení to sledovat...Na to, že to má hodinu, tak se tam nedozvíte absolutně nic, žádnej průlom v případu, nic, jen že najdou vždycky jinou šlapku, se kterou si během 3 minut stihnou pokecat (toto se nedá považovat za spojler).
Já jsem u 8 dílu ve druhé sérii,takže jsem zvědav na tu 3. sérii.Nevíš jestli se plánuje 4. série?
Switchbackqt píše:Fletcher píše:Deggo píše:První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)
Já jsem u 8 dílu ve druhé sérii,takže jsem zvědav na tu 3. sérii.Nevíš jestli se plánuje 4. série?
jojo plánuje, nedávno byla oznámená
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti