Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Seriály

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Debep
Sergeant
Věk: 30

Re: Seriály

Příspěvek#121 » čtv led 30, 2014 2:50 pm

Sherlock 9/10 :)
Spartacus 8,5/10 hodně krve šukaní apod. no snažili se to udělat co nejvíc realisticky, akorát změna hlavního hrdiny mě naštvala
Misfits klasika měl by každý videt 10/10 starší řady 7/10 novější

Obrázek

Kravicka
Retired Moderator
Věk: 33

Příspěvek#122 » čtv led 30, 2014 3:22 pm

Tak asi moc nepocitali ze umre herec spartakuse z 1. serie.

Obrázek
.....................Retired GM BG 3.2.x - 3.3.x & GM FUN 3.3.5a & Head Moderator

razor15
Warlord
Věk: 29

Příspěvek#123 » čtv led 30, 2014 6:18 pm

Rozkoukal jsem 3. sérii Grimma a zase to směřuje k té nudě, jaká byla v 1. sérii (žádná hlavní dějová linie). Jediné co je tam fajn je ta dějová linie ohledně královské rodiny, snad to neposerou.

Deggo
Knight

Příspěvek#124 » čtv led 30, 2014 6:56 pm

Co říkáte na finále 3. série AHS? Tipoval jsem to na někoho jinýho, ale jinak fajn díl. Nicméně i tak doufám, že 4. série bude spíš něco jako 2. série - strašidelná (od toho je to "horror story"), tajemná, napínavá s dokonalou atmosférou.

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Tonda
Corporal

Příspěvek#125 » čtv led 30, 2014 11:59 pm

Deggo píše:Co říkáte na finále 3. série AHS? Tipoval jsem to na někoho jinýho, ale jinak fajn díl. Nicméně i tak doufám, že 4. série bude spíš něco jako 2. série - strašidelná (od toho je to "horror story"), tajemná, napínavá s dokonalou atmosférou.

První díl, podle intra to vypadalo úplně super, creepy. Pak se z toho stala telenovela. Deme do spoilerů
SPOILER: [+] UKÁZAT
Tipoval jsem Zoe, nakonec sem myslel, že jak Fiona přijela z Pařiže tak v té QQ chvíly ji tam zabije.

Deggo
Knight

Příspěvek#126 » pát led 31, 2014 12:44 am

AHS
Hafo, já si to taky myslel :D Úplně jsem čekal, že ji vrazí nějak kudlu do zad, nebo že z ní nějakým kouzlem vysaje všechnu energii. Musím říct, že jakmile složila všech 7 divů a zkrásněla, tak se z ní stala kočka. Také jsem tipoval Zoe, co se stalo s Kylem, když zabil Madison a pohřbil ju? :(

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Tonda
Corporal

Příspěvek#127 » pát led 31, 2014 10:20 am

Deggo píše:AHS
Hafo, já si to taky myslel :D Úplně jsem čekal, že ji vrazí nějak kudlu do zad, nebo že z ní nějakým kouzlem vysaje všechnu energii. Musím říct, že jakmile složila všech 7 divů a zkrásněla, tak se z ní stala kočka. Také jsem tipoval Zoe, co se stalo s Kylem, když zabil Madison a pohřbil ju? :(

Mě štve, že na každé sérii maj vždy v tom "konečném odhalení" nějaké chyby. Třeba axe man-> Jako duch tam žil, protože tam byl zabit, přiveden zpět nějakým tím rituálem, co tam podnikly. Proč tak v tom případě nemohli ressnout i Zoe? no nevím, nejvíc se mi líbíl stejně asi začátek jedničky a druhá série :)

Sappenheimer
Corporal
Věk: 31

Příspěvek#128 » ned úno 02, 2014 4:31 am

TWD
Nevím jestli to brát jako spoiler ale
v druhé půli sezony prý umře někdo kdo ještě žije v komiksu, tak to jsem zvědav kdo jelikož možností už moc není :D

Obrázek

Clockwork
Commander

Příspěvek#129 » ned úno 02, 2014 6:27 pm

Doufám, že všichni nejhorší seriál s takovou fanouškovskou základnou.

Tonda
Corporal

Příspěvek#130 » ned úno 02, 2014 7:04 pm

Dobrý námět, dobrá první série a máš fanoušky 100%

Zpět na