Tak ten Geb se mi nezdá zase tolik OP. Hraji hodně Neith a za tu opravdu nemám problém dát si na open Geba. Ale na druhou stranu nemesis do mě sekne 2x s 1 spellem a jsem down, což je hnus největší, takže není problém vidět Nemesis s scorem 20:3:18 .... A to že jsem viděl i větší masakry
Retired Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - FUN Realm Retired Head Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - BG 3.3.5a Retired Developer - BG 3.3.5a
Ty větší masakry myslíš mě za Zeuse, že ? Btw. Geb mi taky nepřijde nějak extra boostlej (možná je to tím, že jsme s Harshem fakt skilled, ale to pochybuju )
Retired Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - FUN Realm Retired Head Game Master - FUN Realm Retired Head Event Master - BG 3.3.5a Retired Developer - BG 3.3.5a
Keď chceš legendary skin tak musíš splniť dve podmienky. Dať boha ktorého chceš na god rank X a mať kúpený golden skin. Keď dáš god rank X a budeš mať kúpený golden tak sa ti automaticky odomkne aj legendary.