Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Haluze

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Re: Haluze

Příspěvek#651 » čtv zář 18, 2014 5:30 pm

Převod peněz z účtu na účet jsou peníze

Presne jak rikas, musi dokazat odkud / za co a jestli ty penize jsou zdaněné, což na 99% nejsou.

S SMSkama si nejsem na 100% jistej, ale ČOI ma pristup uplne ke vsemu, vubec bych se nedivil kdyby si sjednali z operatorem mesicni vypis a zeptali se majitele odkud ze ty penize vlastne ma a za co.
Naposledy upravil(a) Doomed dne čtv zář 18, 2014 5:32 pm, celkem upraveno 1 x.

Obrázek

Naive
Sergeant
Věk: 33

Příspěvek#652 » čtv zář 18, 2014 5:31 pm

Řekněme, že kámošovi pošleš prachy na účet jen tak. Taky je zdaníš ? :D :D tvl

Obrázek

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#653 » čtv zář 18, 2014 5:33 pm

Jestli se bavíme o pár stovkách tak to ti nikdo resit nebude, ale jestli na ucet majitele twinstaru chodi kazdej mesic castky v radech desitek tisic korun od 100 ruznych lidi / 100 ruznych uctu, tak ofc je v problemu.

Obrázek

Naive
Sergeant

Příspěvek#654 » čtv zář 18, 2014 5:38 pm

Zasláním Vašeho příspěvku souhlasíte, že peníze zasíláte jako dobrovolný dar za účelem podpory serveru.Veškeré příspěvky uživatelů ve prospěch majitele serveru jsou čistě dobrovolné a uživatel nemá právo se na jejich základě dožadovat jakýchkoliv odměn, či služeb.

Ty peníze jsou prostě dar, kterej jim pošleš :D Myslim, že nebudou takový idioti jak vy si myslíte.

Obrázek

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#655 » čtv zář 18, 2014 5:41 pm

Myslim, ze uplne nevis o cem se ted bavime, mas celkem padne argumenty, necham te v tom, ale ja to vidim trochu jinak.

A tam ten text co tam je, je presne pro lidi jako jsi ty, aby si mysleli ze to maji pošefované, skutecnost je ale jiná.

Obrázek

Naive
Sergeant

Příspěvek#656 » čtv zář 18, 2014 5:51 pm

Skutečnost může být jaká chce, protože já s tim nemam problem. Lidi vědí, proč tam ty peníze posílaj, takže je to věc těch lidí.

Myslim, že jen závidíte a to je celé :D

Obrázek

Drayen
Master Sergeant

Příspěvek#657 » čtv zář 18, 2014 6:10 pm

Jeníczek vydělává miliony ročně :) našl jsem v pc https://webshare.cz/#/file/7It5g728r1/t ... a-null-pdf
Jen tak pro zajimavost po cca 6 měsícu tento soubor zmizel kompletně z uložta a při pokusu znovu nahrát mě to automaticky nastavilo private nešlo dát veřejně ke stažení :D

Prodám:
-PSP jako nové, 2 hry, paměťová karta s nahraným softwarem na spouštění stažených her
-nintendo Gamecube, memory karta, 2 joysticky, ca 10 her,čtečka na GBA hry
-Game Boy Advance(blue), plno her, např. pokémon silver, crystal, ruby, klasický super mario atd.
Pro více informací mi napište PM

Naive
Sergeant

Příspěvek#658 » čtv zář 18, 2014 6:22 pm

Obrázek

Obrázek

Doomed
Blood Guard

Příspěvek#659 » čtv zář 18, 2014 6:24 pm

Naive píše:Skutečnost může být jaká chce, protože já s tim nemam problem. Lidi vědí, proč tam ty peníze posílaj, takže je to věc těch lidí.

Myslim, že jen závidíte a to je celé :D

Jeste k tem "darům". Pokud si to pamatuji spravne, tak danit dary nemusis pokud nejsou ve vysokych castkach nebo od rodinnych prislusniku.

Jenze pokud ceska obchodni inspekce vidi na uctu, castky od ruznych lidi ve vyssich hodnotach, tak se samozrejme majitele uctu zeptaji odkud ty penize ma, za co ty penize ma a jestli penize zdanil statu či ne a podle toho budou konat.

Drayen píše:Jeníczek vydělává miliony ročně :) našl jsem v pc https://webshare.cz/#/file/7It5g728r1/t ... a-null-pdf
Jen tak pro zajimavost po cca 6 měsícu tento soubor zmizel kompletně z uložta a při pokusu znovu nahrát mě to automaticky nastavilo private nešlo dát veřejně ke stažení :D

j 2011 to byl twinstar v rozkvetu, ted tam hraji online sice mene lidi ale i tak 2500 / 3000 ve spicce je stale dost, takze tam podobne obraty furt musí mít, myslim ze tohle blizzard bude zajimat. Zrusi twinstar, jenizckovi napálí pokutu a vsichni budou stastni.

Obrázek

Lkopo
Retired Staff
Věk: 29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#660 » čtv zář 18, 2014 6:26 pm

Mam rad citat tieto veci typu silne slova, slabe skutky :D.

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
SPOILER: [+] UKÁZAT
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Zpět na