Evolve píše:nemuzete za to ze nejste Faze memberi no... je mi vas litosnad se jednou dostanete aspon do Opticu

Evolve píše:nemuzete za to ze nejste Faze memberi no... je mi vas litosnad se jednou dostanete aspon do Opticu
Pochodne a čučoriedky
Jedneho pekného dňa, sme sa ja, Majko, a moj kamarát Václav zo Znojma, rozhodli, že sa zajedeme pozrieť na našú rodnú vlasť, na Slovensko, lebo sme dostali chuť na čučoriedky. Na nešťastie bola zima, tak sme sa rozhodli isť do ZOO v Blave, lebo sme už dĺho chceli pozrieť smädne ťavy a exotické drevokocúry.
Na cestu sme sa dali v 6 hodin ráno, slnko ešte nebolo vidieť, lebo stále ešte bola zima, ale my sme sa dobre pripravili - vzali sme pochodně a po 2 hodinách behu z Brna sme trafili na Štrbské pleso. Na Václava sa dá spoĺahnuť. Korčule, ktoré som povedal, nech zobere, zobral. Po rychlej svačinke (mali sme kel) sme prekorčulovali Pleso a pokračovali dalej smer Blava. Hustá hmla halila hory a naše mihalnice tiež.
Po mesaci sme sa dostali do Blavy. Trvalo nám trošku dĺhšie, lebo sme si zabudli vyzuť korčule. A topánky, v ktorých sme pribehli na Pleso, sme nechali tam. Všetko nás bolelo, hlavne srdce, lebo sme naše boty mali rádi. Ale ZOO máme rádi taktiež, tak sme šli.
Po tom mesiacie, čo sme strávili korčulováním na trase Štrbské pleso - Blava, zima už pomale odišla a z odkvapov visely ostatné cencúĺe.
Vstup do ZOO bol naozaj drahý, ale tak keď sme už tam boli... Povem to takto: u ťav sme si sadli pohodlne na zem a užívali si jazdu, bolo to veĺmi spektakulárne, veĺa efektov, dobrá hudba, no na nešťastie neboli také smädné, ako sa nám snažili nalhať bilboardy. A drevokocúry sme nevideli vôbec, možno, že boli na našú zimu moc exotické a zmrzli.
Vi píše:Nemáte někdy stejný pocit, když chcete požádat GMko o pomoc??![]()
https://www.facebook.com/video.php?v=81 ... =3&theater
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů