Příspěvek#86 » úte lis 26, 2013 6:41 pm
Tak shrnutí pro dnešek?
Jelikož jsem si chtěl dodělat Ymira na god rank lvl II, což se mi mimochodem povedlo, tak jsem se dozvěděl spoustu novinek. Při 3v3, kdy jsem se obětoval pro zabití Middle Phoenixe a následný kill od Thanatose. To pak následně prý zajistilo naší prohru, protože kvůli zabití mého characteru (40 sec respawn) jsem se nestihl včas oživit a zabránit tak zabití Taurena. Potom mi krásný RA (God Rank 0) napsal, že neumím YMIRA a ani nevím, co na něj kupovat. Tak se ptám, kdo z vás má nějaké zkušenosti s YMIREM, kdo ano, tak poprosím sepište mi ty EPIC itemy, které na něj pasují, když jde proti mě 2 magic a jeden guardian.
RA
Další krásný loss, díky tomu, že mé score obsahovalo 2 zabítí 8 mrtev. Přitom jsem v teamu měl Guarda a 3 DMG. Podle sestavení tohoto teamu mé rozhodnutí padlo na HEAL SUPPORT. Tak jsem všechno cpal do healů. Bylo mi však oznámeno, že jsem opět trouba a jako úplný šok jsem dostal právě tady, kdy jsem se dozvěděl, že mám špatně nainstalované Windowsi a že tento (špatný) Odinstalovat a nainstalovat ten správný na hraní SMITE. Dnešek se mi (zatím) opravdu líbí.
Kdo chce tak můj nick je "HARSHIK"
Jinak Level 10 a need FAVOR !
Retired Game Master - FUN Realm
Retired Head Event Master - FUN Realm
Retired Head Game Master - FUN Realm
Retired Head Event Master - BG 3.3.5a
Retired Developer - BG 3.3.5a
- SPOILER: [+] UKÁZAT