- SPOILER: [+] UKÁZAT
- no prostě mi to přijde směšné, pro děcka. vážně si myslíš, že kdyby někdo takový existoval, dospělý člověk, navíc slepý, že by si udělal kostým s rohama? a ten rozhovor s Wilsonem u té bitky... so cheesy
fakt jak béčkový akční film... nebo spíš céčkový
ten fight wtf... biju wilsona, jsem nejlepší... ach ne, wilson chytil druhý dech, začal mě ničit, pomoc, co budu dělat, to snad ne, umřu v posledním díle první série??? copak se stane?? jak se zachráním?
a jo vlastně! THIS IS MY CITY, MY FAMILY?
*VICTORIOUS MUSIC ON*
bum bum bum Wilson dostává na prdel, jsem Daredevil a tohle je moje město, zničím tě, nic mě nebolí a ty se už přestaň bránit konečně...
a ještě jedna cheeky rána s výskokem a "aaaaargh" ve stylu Spartaka
spiderman nevypadá jak totální kripl, i když máš recht, že vypadá taky jako blbec... každopádně u jeho kostýmu nevidím nikde ale viset 4 nohy, aby znázorňoval opravdového pavouka... ale nebudu se tu bavit o tom, který jaký superhrdina má kostým
všechny jsou trapné, geek srajdy
navíc původní daredevil byl celý červený, tenhle má i černá místa... a podle obrázků na googlu ten v komixu neměl žádné brnění na sobě, jen prostě klasické superhero elasťáky... tak proč tenhle seriálový Daredevil MUSÍ MÍT ROHY, protože je měl v KOMIXU?
já nevím no, prostě vezmi si toho Matthew Murdocka v reálu... fakt ti přijde jako člověk, co tam běhá takhle oblečený? navíc katolík
zorro lee sin byl lepší