Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Seriály

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Clockwork
Commander

Re: Seriály

Příspěvek#941 » ned dub 26, 2015 9:41 pm

SPOILER: [+] UKÁZAT
no prostě mi to přijde směšné, pro děcka. vážně si myslíš, že kdyby někdo takový existoval, dospělý člověk, navíc slepý, že by si udělal kostým s rohama? a ten rozhovor s Wilsonem u té bitky... so cheesy

fakt jak béčkový akční film... nebo spíš céčkový

ten fight wtf... biju wilsona, jsem nejlepší... ach ne, wilson chytil druhý dech, začal mě ničit, pomoc, co budu dělat, to snad ne, umřu v posledním díle první série??? copak se stane?? jak se zachráním?

a jo vlastně! THIS IS MY CITY, MY FAMILY?
*VICTORIOUS MUSIC ON*
bum bum bum Wilson dostává na prdel, jsem Daredevil a tohle je moje město, zničím tě, nic mě nebolí a ty se už přestaň bránit konečně...

a ještě jedna cheeky rána s výskokem a "aaaaargh" ve stylu Spartaka

spiderman nevypadá jak totální kripl, i když máš recht, že vypadá taky jako blbec... každopádně u jeho kostýmu nevidím nikde ale viset 4 nohy, aby znázorňoval opravdového pavouka... ale nebudu se tu bavit o tom, který jaký superhrdina má kostým

všechny jsou trapné, geek srajdy

navíc původní daredevil byl celý červený, tenhle má i černá místa... a podle obrázků na googlu ten v komixu neměl žádné brnění na sobě, jen prostě klasické superhero elasťáky... tak proč tenhle seriálový Daredevil MUSÍ MÍT ROHY, protože je měl v KOMIXU?

já nevím no, prostě vezmi si toho Matthew Murdocka v reálu... fakt ti přijde jako člověk, co tam běhá takhle oblečený? navíc katolík

zorro lee sin byl lepší

Kravicka
Retired Moderator
Věk: 33

Příspěvek#942 » pon dub 27, 2015 2:35 pm

Radim ti nekoukat na serialy ani filmy obsahujici superhrdiny :) Uz to neni pro tebe.

Obrázek
.....................Retired GM BG 3.2.x - 3.3.x & GM FUN 3.3.5a & Head Moderator

Clockwork
Commander

Příspěvek#943 » pon dub 27, 2015 2:48 pm

možná.. každopádně předtím to měl lepší :hi:

Doomed
Blood Guard
Věk: 24

Příspěvek#944 » pon dub 27, 2015 10:01 pm

Kravicka píše:Radim ti nekoukat na serialy ani filmy obsahujici superhrdiny :) Uz to neni pro tebe.

posledni superhrdina co stal za neco byl dark knight a mozna novej man of steel.

Obrázek

Kravicka
Retired Moderator
Věk: 33

Příspěvek#945 » pon dub 27, 2015 10:13 pm

Tvuj nazor no, ale ja se bavil o ''demenci'' ktera mu vadi az ted i kdyz je vsude..jako ze zaporak se tak dlouho vykecava nebo machruje dokud hrdina neutece, hrdina nekillne padoucha protoze je hrdina a nebo se taky vykecava az padouch utece, nebo treba superman nasadi bryle a nikdo ho nepozna atd.

I kdyz mu ted hlavne vadi ikonicke rohy daredevila.

Obrázek
.....................Retired GM BG 3.2.x - 3.3.x & GM FUN 3.3.5a & Head Moderator

Lkopo
Retired Staff
Věk: 29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#946 » pon dub 27, 2015 11:11 pm

Aj Batman má top ušká.

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Clockwork
Commander

Příspěvek#947 » úte dub 28, 2015 10:48 am

Obrázek

jo vadí mi :D

severokorejský tankista

http://www.slashfilm.com/daredevil-final-costume/ komenty

přesně jak tam někdo psal... do poloviny posledního dílu to bylo dobré drama, kvalitní seriál víceméně... za půlkou finale najednou zlom a bum jsme u typického marvel superhero hovna

Moser
Knight

Příspěvek#948 » ned kvě 03, 2015 10:20 pm

Už je to nějaká doba, co jsem dokoukal Homeland a hrozně mi ten seriál schází, k mému překvapení jsem našel toto:
Hatufim, vypadá to fakt luxusně. Viděl jste to někdo ?

Obrázek

Erman
Scout
Věk: 110

Příspěvek#949 » ned kvě 03, 2015 10:58 pm

Arrow = celá nová série je totální kravina a nedá se na to ani dívat. Je to už horší jak Ordinace v růžové zahradě. Opravdu nechápu jak na takovou s prominutím "*Censored*", mohou ještě dostávat peníze.

Obrázek

Sahell
Champion
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#950 » úte kvě 12, 2015 12:12 am

Daredevil s1 - 9/10

lepsi jak ty overrated Flash & Arrow imo :like:

bestdnbeu píše:haters gona haters

-Murge 2015-

Zpět na