Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Filmy

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
razor15
Warlord
Věk: 29

Re: Filmy

Příspěvek#921 » stř lis 18, 2015 12:53 pm

http://www.csfd.cz/film/384005-vybijena/ 3/10 - Říkal jsem si, že by film mohl být zajímavý, tak jsem ho zkouknul. Potěšili mě lidi z Partičky, ty vidím vždycky rád. Ale pak to přišlo. Vtipy nudné, retrospektiva byla více otravná než přínosná, absurdní psychologie postav, jako by ji dělal IT technik. Taky jsem si kladivem klepal na hlavu, proč proboha neobsadili opravdu škaredou herečku do role Hujerové. Vlastně se vás tam snaží přesvědčit, že docela pěkná holka je škaredší jak Šebestová, která tam hrála taky...3 kluci, třídní frajírci, samozřejmě MUSÍ kouřit, jinak by nebyli frajeři, že jo.
SPOILER: [+] UKÁZAT
Tlustá holka se zabije po tom, co vidí holku, jak se cucá s jiným ? Rly ? Tak to potom by umřeli naprosto všechny tlusté holky v ČR. Navíc měla k dispozici alkohol, takže se raději vyspí a pak ráno skočí pod vlak, seems legit.
. Knihu jsem nečetl, ale i tak je hodnocení hodně nízko, režíser je debil.

Deggo
Knight

Příspěvek#922 » pát pro 18, 2015 4:45 pm

Star Wars...jaké máte dojmy? Mně se to líbilo, ALE
Vždyt to byla NESKUTEČNÁ vykrádačka ostatních dílů...Deathstar 2x zničili tím, že úzkou průrvou někam vletěli a zničili to tam...co se stalo s touto? To stejný, akorát je 10x větší aby to mělo tu velkolepost či co...Dále - pohltila slunce - wow, takže planeta byla dutá, nebo se z toho slunce záhadně nestala černá díra, odporuje to fyzikálním zákonům...Kdo je Kylo Ren bylo úplně průhledný a jasný, že Han Solo umře bylo taky jasný v momentě co vešel na ten most...ve staré trilogii byla princezna Leia a Luke...semka dali Rey, která je jí podobná a aby to nebylo na 99% identický, tak tam dali černocha...ve staré trilogii vymýšleli jak zaútočit na Deathstar a vše přes půl dílu, tady jim to černoch nadiktoval během 2 minut....R2D2 se sám od sebe probral z hibernace bez jediného důvodu....Kylo Ren slabej jak *Censored*, nedokáže porazit ani černocha, co má poprvé světelnej meč a babu která sotva objevila, že je Jedi...ještě se uprostřed fightu uklidní a úplně .... ah, jakože mám rád Star Wars a půjdu na další a pustím si i tento díl víckrát, ale byla to neskutečná vykrádačka a trapas a nic tam nedávalo smysl a bylo to špatné... nasralo mě to, čekal jsem trhák a je to spíše zklamání roku...

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Faka
Paladin
Věk: 30

Příspěvek#923 » sob pro 19, 2015 2:07 am

Deggo píše:Star Wars...jaké máte dojmy? Mně se to líbilo, ALE
Vždyt to byla NESKUTEČNÁ vykrádačka ostatních dílů...Deathstar 2x zničili tím, že úzkou průrvou někam vletěli a zničili to tam...co se stalo s touto? To stejný, akorát je 10x větší aby to mělo tu velkolepost či co...Dále - pohltila slunce - wow, takže planeta byla dutá, nebo se z toho slunce záhadně nestala černá díra, odporuje to fyzikálním zákonům...Kdo je Kylo Ren bylo úplně průhledný a jasný, že Han Solo umře bylo taky jasný v momentě co vešel na ten most...ve staré trilogii byla princezna Leia a Luke...semka dali Rey, která je jí podobná a aby to nebylo na 99% identický, tak tam dali černocha...ve staré trilogii vymýšleli jak zaútočit na Deathstar a vše přes půl dílu, tady jim to černoch nadiktoval během 2 minut....R2D2 se sám od sebe probral z hibernace bez jediného důvodu....Kylo Ren slabej jak *Censored*, nedokáže porazit ani černocha, co má poprvé světelnej meč a babu která sotva objevila, že je Jedi...ještě se uprostřed fightu uklidní a úplně .... ah, jakože mám rád Star Wars a půjdu na další a pustím si i tento díl víckrát, ale byla to neskutečná vykrádačka a trapas a nic tam nedávalo smysl a bylo to špatné... nasralo mě to, čekal jsem trhák a je to spíše zklamání roku...

Mně se to také líbilo... :D A s Tvým ALE musím souhlasit :D

Star Wars bez Hana Sola nebude Star Wars! :D Btw na konci jak se ukázal Luke... Chtělo se mi brečet :D :D

Obrázek SoP forever

Sahell
Champion
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#924 » pon pro 21, 2015 10:21 pm

Faka píše:
Deggo píše:Star Wars...jaké máte dojmy? Mně se to líbilo, ALE

Mně se to také líbilo... :D A s Tvým ALE musím souhlasit :D

Star Wars bez Hana Sola nebude Star Wars! :D Btw na konci jak se ukázal Luke... Chtělo se mi brečet :D :D

to v kine vsichni, jak ho ukazali, tak AAAAAAAAAAAAAAAA :D

bestdnbeu píše:haters gona haters

-Murge 2015-

Fatline
Retired Admin
Věk: 113
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#925 » úte pro 22, 2015 12:05 am

Podle me to byla snaha udelat film zajimavej nejen pro fandy, ale i pro novy lidi / ty co stary star wars moc nemuseli... tem kdybys predvedl vse navazno jak to bylo, tak by je to moc nebavilo... bohuzel to nakonec bylo z dost velky casti spis jako star wars parodie, a i s tou pohadkovosti to trochu prehnali ... jako kazdej star wars fan na to asi porad bude koukat a urcite je to zabavnejsi nez old dily, takze si v poctu divaku mozna fakt prilepsili, minimalne me neztratili, ale rozhodne maj co vylepsovat :D ...a prej i ohlasili zmenu resisera ci co? :D

btw:
Tak reno do ty doby byl jedinej kdo vubec mec mel takze nejspis nikdy nebojoval a i tam bylo receno ze nemel kompletni vycvik tzn. mozna ani s mecem nesvicil.. plus to jakym zpusobem bojovali fakt odpovidalo tomu kdyby bojoval totalni noob :D

Me nejvic roztriskal norimberskeej projev kdyz tam za-levoruce-hajlovali :D

Sahell
Champion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#926 » úte pro 22, 2015 12:31 am

ale vsak ber v potaz i to, ze byl zranenej od strely crossbow Chewbaccy, a to bylo delo jak granatomet :D
podle me proste = low vycvik, zraneni, a Finn byl stormtrooper, takze nejaky vycvik mit musel, a Rey se prece taky v Jakku vyporadala s tema 3-4ma odpadlikama :D a jak objevila ty jediske schopnosti, tak se asi i zlepsila :D

-Murge 2015-

Lkopo
Retired Staff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#927 » úte pro 22, 2015 10:57 pm

SW VII
A ten Finn je jediný stormtrooper, ktorý má presnosť nad 5% :-D Star Wars sa mi páčil, všetci sa báli, že to bude o ničom slabé avšak prekvapili dosť pozitívne, ale hejtovať to budú aj tak, lebo ,,ten SW nepriniesol nič nové a držali sa alá kopírovali starú trilógiu". Keby priniesol niečo "nové", bol by zasa hejt, že tam to vôbec nesedí a už to nie je SW ale nejaká vlastná paródia (jasný príklad Mafie 3), takže ja som absolútne spokojný. Teším sa na pokračovanie v 2017.

R.I.P. Han, bude chýbať :(

Btw na Star Wars diskusiu odporúčam zájsť aj tu: http://www.edna.cz/star-wars/

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Sahell
Champion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#928 » stř pro 30, 2015 9:17 pm

Legend (2015)

Drama / Biography / Crime / Thriller

Pribeh dvou bratru - dvojcat - Reginald & Ronald Kray, kteri v 60. letech vybudovali zlocineckou organizaci v Londyne...

8 / 10

http://www.imdb.com/title/tt3569230/

-Murge 2015-

razor15
Warlord

Příspěvek#929 » pát led 15, 2016 3:45 pm

http://www.csfd.cz/film/373150-straight ... n/prehled/ 9/10 - Skvělý film, na hudební filmy mám slabost, přestože se jedná o rap, tak je to natočené tak dobře, že mi to vůbec nevadí. Skvělí herci, super hudba, dobrý příběh.

Faka
Paladin
Věk: 30

Příspěvek#930 » pon bře 07, 2016 9:42 am

Hodně povedený!

Hudbička i pro Razora huehe

Obrázek SoP forever

Zpět na