Nahrávám...

Welcome to the Deffender.eu Gaming Server!

Seriály

This section includes everything that can not be placed elsewhere.
If you need help, ask your questions here.
Lkopo
Retired Staff
Věk: 29
Kontaktovat uživatele:

Re: Seriály

Příspěvek#111 » stř led 15, 2014 7:08 pm

SPOILER: [+] UKÁZAT
Áno, ale Moriarty nemusí byť jeho ďalší brat :D . Inak pozri si aj koniec za titulkami, niečo ti chýba :)

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Deggo
Knight

Příspěvek#112 » stř led 15, 2014 7:11 pm

Tak já vím, že tam byl Moriarty a řekl: "miss me" ale to zas moc znamenat nemusí. :D

Jinak jsem četl, že 4. série Sherlocka by mohla být už tento rok, Martin Freeman je volný, čeká se jen na Benedicta, až něco dotočí a můžou začít. Přece by nás nenechali čekat další 2 roky kvůli 3 dílům, pttf.

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Lkopo
Retired Staff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#113 » stř led 15, 2014 8:29 pm

stačí na to, aby si vedel, že žije :D

Obrázek

FAQ: Kedy to pôjde?
slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Až moře vyschnou a hory budou létat ve větru jako listí.

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#114 » pon led 20, 2014 5:26 pm

dnešní díl ( druhej ) True Detective super!

Kal-El
Retired Moderator
Věk: 31

Příspěvek#115 » úte led 21, 2014 4:26 am

Ono nevím jestli se to vysílá v Čr,ale začal jsem sledovat Psych.

Když přijdu unavený z práce je to ideální seriál jak se zasmát a trochu užít nějaké akce.

Fletcher

Příspěvek#116 » čtv led 23, 2014 10:25 pm

Poslední dobou jsem začal koukat na AHS a teď sleduji 2. sérii,zatím se mi to strašně líbí,jaký máte vy názor na tento seriál?
http://www.csfd.cz/film/301543-american-horror-story/

Deggo
Knight

Příspěvek#117 » čtv led 23, 2014 11:45 pm

První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)

Také jsem vyzkoušel True Detective a absolutně mě to nebaví, doslova nudí. :D Je to nudná kriminálka, ani nic vtipnýho, ani si neoblíbíte postavy a pojetí, že to je vyprávěný, nevím, nelíbí se mi to, nezaujalo mě to...Ačkoli když už jsem viděl 2, tak snad vydržím ještě těch dalších 6, ale je to pro mě fakt utrpení to sledovat...Na to, že to má hodinu, tak se tam nedozvíte absolutně nic, žádnej průlom v případu, nic, jen že najdou vždycky jinou šlapku, se kterou si během 3 minut stihnou pokecat (toto se nedá považovat za spojler).

Podstata podstaty je v podstatě nepodstatná.

Fletcher

Příspěvek#118 » pát led 24, 2014 12:01 am

Deggo píše:První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)

Také jsem vyzkoušel True Detective a absolutně mě to nebaví, doslova nudí. :D Je to nudná kriminálka, ani nic vtipnýho, ani si neoblíbíte postavy a pojetí, že to je vyprávěný, nevím, nelíbí se mi to, nezaujalo mě to...Ačkoli když už jsem viděl 2, tak snad vydržím ještě těch dalších 6, ale je to pro mě fakt utrpení to sledovat...Na to, že to má hodinu, tak se tam nedozvíte absolutně nic, žádnej průlom v případu, nic, jen že najdou vždycky jinou šlapku, se kterou si během 3 minut stihnou pokecat (toto se nedá považovat za spojler).

Já jsem u 8 dílu ve druhé sérii,takže jsem zvědav na tu 3. sérii.Nevíš jestli se plánuje 4. série?

Switchbackqt
Commander

Příspěvek#119 » pát led 24, 2014 12:35 am

Fletcher píše:
Deggo píše:První i druhá série fajn, Dominique z 2. série (písnička) je naprosto geniální, nicméně třetí série je taková nic moc...Ze začátku fajn, pak asi 7 dílů nic a poslední 2 jsou fajn (soudím i ze závěrečnýho dílu, který teprve bude)

Já jsem u 8 dílu ve druhé sérii,takže jsem zvědav na tu 3. sérii.Nevíš jestli se plánuje 4. série?

jojo plánuje, nedávno byla oznámená

Fletcher

Příspěvek#120 » pát led 24, 2014 12:46 am

Switchbackqt píše:
Fletcher píše:

jojo plánuje, nedávno byla oznámená

Tak to je paráda..Jsem s tímto seriálem maximálně spokojen!

Zpět na